Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Παράταση για την πληρωμή της δόσης φορολογίας εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET.

Παρατείνεται ως την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των δόσεων φορολογίας εισοδήματος για φυσικά-νομικά πρόσωπα και της δεύτερης δόσης Ε.Ν.Φ.Ι.Α. που λήγει σήμερα.

Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης-συντήρησης το Σαββατοκύριακο.

-------------

ΥΠ.ΟΙΚ.: Παράταση έως τις 2 Δεκεμβρίουκαι για τις δόσεις ρυθμίσεων


Και οι προθεσμίες για την καταβολή στην εφορία των δόσεων από ρυθμίσεις, εκτός από τις βεβαιωμένες οφειλές που λήγουν σήμερα, παρατείνονται έως την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Η πρώτη ανακοίνωση του υπουργείου, που εκδόθηκε το μεσημέρι, αναφερόταν σε παράταση της πληρωμής των δόσεων φορολογίας εισοδήματος για φυσικά – νομικά πρόσωπα και της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

Η ανακοίνωση του Υπ.ΟΙΚ.

«Παρατείνονται ως την Τετάρτη 02/12/2015, οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα, των οποίων οι προθεσμίες λήγουν σήμερα. Έως την ίδια ημερομηνία, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης- συντήρησης, το χρονικό διάστημα από 28.11.2015 ως 29.11.2015».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.