Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

«Άγιε Βασίλη, βοήθα να βρεθούν αυτοί που με πυροβόλησαν»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου παιδιού στη Βρετανία.

Το μικρό αγόρι από το Salford της Βρετανίας συγκινεί με το σπαρακτικό γράμμα που στέλνει στον Άγιο Βασίλη και με αυτά που του ζητάει για τις φετινές γιορτές.

Ο μικρός Christian Hickey δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι στις 12 Οκτωβρίου όταν βρισκόταν με τη μαμά του στο σπίτι και την ώρα που αυτή άνοιξε την πόρτα σε δύο αγνώστους. Ανυποψίαστη βγήκε στο κατώφλι του σπιτιού της μόλις χτύπησε το κουδούνι και οι δύο ένοπλοι πυροβολήσαν την ίδια και τον γιο της τραυματίζοντάς τους στα πόδια. Το αγόρι χτυπήθηκε στο αριστερό πόδι και η μητέρα του και στα δύο πόδια.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανόν είχαν στόχο τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί επιτέθηκαν στην οικογένειά του. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρουν αλλά, όπως λένε, αυτό που βίωσε το μικρό αγόρι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή του.

Το μικρό αγόρι συγκινεί με το γράμμα που στέλνει στον Άγιο Βασίλη καθώς με όλη την αθωότητά του δεν ζητάει μόνο παιχνίδια ή άλλα δώρα. Αυτό που θέλει όπως λέει είναι να βρεθούν οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν αυτόν και τη μαμά του. Έχει φτιάξει μία λίστα με τα πράγματα που θέλει πρώτα από όλα και στη θέση νούμερο ένα γράφει το εξής: «Θέλω να βοηθήσεις την αστυνομία να βρει αυτούς που με τραυμάτισαν». Η αστυνομία ζητά από όποιον έχει πληροφορίες ή γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στο να εντοπιστούν οι δράστες και αναφέρουν πως τέτοια άτομα δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Έχουν ήδη ανακαλύψει ότι το όπλο που είχαν οι δράστες έχει χρησιμοποιηθεί άλλες οκτώ φορές εκ των οποίων μία ήταν δολοφονία στην περιοχή του Salford.

Ο μικρός Christian και η μαμά του, μετά την επίθεση, διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο αλλά η πλήρης ανάρρωση του επτάχρονου θα αργήσει, όπως λένε οι γιατροί καθώς για ένα διάστημα θα πρέπει να κινείται με πατερίτσες.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.