Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Παροξυσμός στις ΗΠΑ λόγω... Black Friday

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα εμπορικά κέντρα ξεχύθηκαν Αμερικανοί και Βρετανοί αναζητώντας τις ευκαιρίες που προσέφεραν λόγω της "Μαύρης Παρασκευής", της Black Friday όπως είναι παγκοσμίως γνωστή η ημέρα.

Σύμφωνα με το Euronews, πολλά καταστήματα στις ΗΠΑ άνοιξαν τις πόρτες τους από το απόγευμα της Πέμπτης παρότι ήταν η αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστούν τις εταιρίες διαδικτυακών πωλήσεων. Σε αρκετές περιπτώσεις οι καταναλωτές σχημάτισαν μεγάλες ουρές προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.







Η συγκεκριμένη ημέρα, εξηγεί το Reuters, ονομάστηκε έτσι καθώς η καταναλωτική φρενίτιδα που παρατηρείται βοηθά τις εταιρίες λιανικών πωλήσεων να καταγράψουν αυξημένο τζίρο βελτιώνοντας ακόμη και τις ετήσιες επιδόσεις τους. Στη Βρετανία η ημέρα αυτή καθιερώθηκε το 2010. Πλέον, η Μαύρη Παρασκευή καταλαμβάνει σημαντική θέση στο ημερολόγιο και των Βρετανών καταναλωτών καθώς περίπου το 77% των αλυσίδων λιανεμπορίου της Βρετανίας συμμετέχει στην ημέρα.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε φέτος σε καταστήματα κυρίως των ΗΠΑ, με τους πελάτες σε πολλές περιπτώσεις να δίνουν κυριολεκτικά μάχη μεταξύ τους για ένα προϊόν σε πρόσφορα. Στο βίντεο που ανέβασε η Mirror μια κυρία αρπάζει κυριολεκτικά από το χέρια ενός μικρού παιδιού το προϊόν που βρισκόταν σε προσφορά.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.