Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Γέννησε τρία παιδιά την ίδια ημερομηνία σε διαφορετικά χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτό κι αν είναι σύμπτωση...

Ακόμα και προγραμματισμένο να το είχε η τρισευτυχισμένη μαμά δεν θα το κατάφερνε αυτό που έκανε. Γέννησε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της την ίδια ακριβώς ημερομηνία σε διαφορετικά χρόνια.

Η Katie Arnett μάλιστα γέννησε το πρώτο αγόρι, κάποιες μέρες αργότερα από ότι της είχε πει ο γιατρός με αποτέλεσμα να συμπέσει η γέννησή του με τα γενέθλια των δύο αδερφών του. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό σε μια γυναίκα είναι μία στις 133.000, σύμφωνα με τους ειδικούς.



Η 32χρονη έφερε στον κόσμο στις 16 Νοεμβρίου το τέταρτο παιδί της, την ίδια ημερομηνία που είχε γεννήσει και τις δύο άλλες κόρες της, ηλικίας 8 και 2 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και όχι με καισαρική, πράγμα που το κάνει ακόμη πιο σπάνιο καθώς δεν ήταν προγραμματισμένο. Το 2008, είχε γίνει γνωστό ότι μια οικογένεια είχε επίσης τρία παιδιά με γενέθλια την ίδια μέρα αλλά τότε η γυναίκα είχε γεννήσει με καισαρική.

Μάλιστα και για τα τρία παιδιά οι γιατροί τής είχαν δώσει άλλες μέρες πιθανού τοκετού, δηλαδή νωρίτερα ή αργότερα απ’ ότι τελικά γέννησε. Η οικογένεια γιόρταζε τα γενέθλια των δύο κοριτσιών όταν «έσπασαν τα νερά» και η γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει. «Είναι πραγματικά τρελό, μακάρι να είχα βάλει στοίχημα ότι θα γεννήσω πάλι την ίδια μέρα», λέει η ευτυχισμένη μητέρα που θεωρεί ότι δεν είναι τυχαία τελικά αυτή η ημερομηνία.



Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της είναι ενθουσιασμένα με το γεγονός, ενώ η μικρή κόρη δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει πολλά, όπως λέει η νεαρή μαμά, καθώς είναι μόλις δύο ετών. Το άλλο παιδί της γεννήθηκε με καισαρική στις 22 Μαρτίου αλλά, όπως λέει, κάθε χρόνο γιορτάζουν όλα μαζί τα γενέθλια ενώ τώρα θα προστεθεί ακόμη ένα παιδάκι που θα σβήνει κεράκια εκείνη τη μέρα στο πάρτι. Το μόνο που σκέφτεται η μητέρα αστειευόμενη είναι ότι όλα ζητάνε διαφορετική τούρτα στα γενέθλια και τώρα μάλλον θα φτιάχνει τρίτη ξεχωριστή τούρτα!

Είναι πραγματικά σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο και η μητέρα δηλώνει στη συνέντευξή της πως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες ώστε να βγουν έστω σε κοντινές ημερομηνίες τα γενέθλια των παιδιών της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.