Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ήρθε η χρυσή σοκολάτα αλλά μόνο για λίγους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ειδική έκδοση της KitKat από χρυσάφι...

Μετά τις σοκολάτες με φρούτα, ξηρούς καρπούς και κόκκους καφέ έρχεται η σοκολάτα από... χρυσάφι! Δεν θα μπορέσουν βέβαια να την απολαύσουν πολλοί, παρά μόνο 500 και αυτοί θα πρέπει να είναι στην Ιαπωνία.


kt01

Πρόκειται για τη συλλεκτική έκδοση της σοκολάτας KitKat που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2016 στην Ιαπωνία και μόνο. Μοιάζει με μια μπάρα χρυσού, ενώ στην πραγματικότητα είναι η κλασική σοκολάτα επικαλυμμένη από αληθινά φύλλα χρυσού. Η συγκεκριμένη σοκολάτα προορίζεται να κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας και αφορά λίγους και... εκλεκτούς.

Σε μια αγορά όπου οι ποικιλίες της συγκεκριμένης σοκολάτας είναι πολλές, από φράουλα, αχλάδι μέχρι και πράσινο τσάι, η σοκολάτα με φύλλα χρυσού φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση. Η νέα σοκολάτα αποτελεί μέρος της επετείου του πρώτου εξειδικευμένου καταστήματος KitKat του κόσμου, το Chocolatory, που άνοιξε άνοιξε τον Ιανουάριο του 2014 στην Ιαπωνία.

Η τιμή της θα είναι περίπου 2016¥ ή αλλιώς 15 ευρώ. Το Chocolatory γέμισε πέρυσι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Ιαπωνία όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του, πουλώντας γεύσεις όπως τσάι, φράουλα, cheesecake, ρούμι, σταφίδα, μήλο και πράσινο τσάι, λεμόνι και μανταρίνι ακόμη και κανέλα. Φέτος αναμένεται να αποτελέσει και πάλι πρώτο θέμα λόγω του χρυσού.

Σύμφωνα με την εταιρεία κάθε δευτερόλεπτο καταναλώνονται 650 μπάρες σοκολάτας KitKat παγκοσμίως και η αγορά της Ιαπωνίας φαίνεται να την προτιμά ιδιαίτερα. Ωστόσο σύμφωνα με έρευνες της εταιρείας υπήρξε μεγάλη αύξηση της κατανάλωσης στην Ιαπωνία από το 2012, κυρίως λόγω της δημιουργίας νέων ειδικών γεύσεων προσαρμοσμένων στις προτιμήσεις των Ιαπώνων.

Ίσως λοιπόν αυτή η ειδική έκδοση αποτελεί ένα τεστ για το αν θα μπορούσε η σοκολάτα με φύλλα χρυσού να βρίσκεται μόνιμα στα ράφια της αγοράς της Ιαπωνίας. Προς το παρόν οι πιο γρήγοροι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν την σοκολάτα είτε για να την φάνε, είτε για ενθύμιο!






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.