Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πανελλαδική στάση εργασίας των γιατρών στις 27 Νοεμβρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διεκδικούν την καταβολή των οφειλών από εφημερίες.

Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου (από τις 10 έως το τέλος του ωραρίου) διεκδικώντας την καταβολή των οφειλομένων από εφημερίες και την ομαλοποίηση της περαιτέρω καταβολής τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τις οικονομικές υπηρεσίες ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας στις 30 Νοεμβρίου θα εκταμιευτούν προς τα νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ), τα κονδύλια για τις εφημερίες του τετάρτου τριμήνου του 2015.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρνάβας, εντός του Δεκεμβρίου μπορούν να καταβληθούν οι εφημερίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ενώ οι εφημερίες Δεκεμβρίου θα καταβληθούν εντός του Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ καλεί τις Ενώσεις των γιατρών να συνεργαστούν με τα λογιστήρια των νοσοκομείων, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα η ενταλματοποίηση των εφημεριών και να γίνει δυνατή η καταβολή τους, ενώ η Ομοσπονδία βρίσκεται σε επικοινωνία με τους διοικητές των ΥΠΕ για την καταβολή των εφημεριών των γιατρών που υπηρετούν στα Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.