Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ηθοποιός είχε μεταθανάτια εμπειρία μετά από σοβαρό τροχαίο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η «συνομιλία» που είχε με τον Θεό.

Ο Tracy Morgan είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός, ένας ταλαντούχος κωμικός με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Ένα σοβαρό τροχαίο που είχε στις 7 Ιουνίου του 2014, έκοψε την ανάσα των θαυμαστών του εξαιτίας της σοβαρότητας του ατυχήματος που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο 47χρονος καλλιτέχνης, υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είχε πέσει σε κώμα. Έπειτα από τουλάχιστον δυο εβδομάδες, ο Morgan μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Robert Wood Johnson University στο Νιου Τζέρσεϊ, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης από όπου τελικά εξήλθε στις 12 Ιουλίου του ίδιου έτους.

a0ech6ca

«Ποτέ δεν επανέρχεσαι στο φυσιολογικό αν περάσεις κάτι τέτοιο», είπε στο περιοδικό Complex αναφερόμενος στο ατύχημα. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είχε μια συνομιλία με τον Θεό, μετά το τρομακτικό ατύχημα. «Πήγα στην άλλη όχθη. Αυτό δεν είναι κάτι που το βγάζεις από το μυαλό σου. Θέλετε να μάθετε τι μου είπε ο Θεός; Είπε "το δωμάτιό σου δεν είναι έτοιμο. Έχω κάτι άλλο για σένα να κάνεις". Και ιδού, είμαι εδώ, δίνοντας συνέντευξη σε εσένα».

Ο 47χρονος, δήλωσε ότι κάνει σχέδια για το μέλλον και πως ζει τη ζωή του μέρα με την ημέρα. «Όταν ο ήλιος ανατέλλει, προσπαθώ να ζω τη μέρα, να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αυτό κάνω και θα το κάνω ώσπου να ικανοποιηθώ», κατέληξε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.