Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

H περιφέρεια Αττικής ανέδειξε την διατροφική και πολιτιστική ταυτότητά της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρουσιάστηκε σε διεθνή έκθεση στο Μιλάνο.

Την διατροφική της ταυτότητά αποφάσισε να αναδείξει στη διεθνή έκθεση Expo του Μιλάνο, που είναι αφιερωμένη στην σίτιση του πλανήτη, η περιφέρεια Αττικής, το τριήμερο από 25 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα.

Παρουσιάζεται στο ιταλικό και διεθνές κοινό επισκεπτών ο μεγάλος πλούτος της Αττικής, από πολιτιστικής, περιβαλλοντικής και ιστορικής άποψης. Παράλληλα, παραγωγοί της περιφέρειας, έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την δική τους, ξεχωριστή παραγωγή, σε προϊόντα όπως κρασί, μέλι, λάδι και φιστίκι, ερχόμενοι σε επαφή και με εκατοντάδες άλλους παραγωγούς από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η περιφέρεια, με την παρουσία της στην Εxpo, επεδίωξε, συγχρόνως, να αποκτήσει ακόμη στενότερη σχέση με Tour Operators οι οποίοι είναι παρόντες, με στόχο την όσο γίνεται πιο αποτελεσματικότερη προώθηση της ιστορικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς που συναντά κανείς στα θέρετρα της Αττικής, και βεβαίως στην Αθήνα.

Χθες το απόγευμα ο γνωστός πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Νεκταρία Καραντζή, παρουσίασαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση» το οποίο έχει ταξιδέψει φέτος, μετά από σχετική πρόσκληση, σε έντεκα διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό κράμα, στο οποίο η τζαζ μουσική συναντά την παράδοση του Βυζαντίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.