Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Το Facebook επιβάλλει στους υπαλλήλους του... χαμηλές ταχύτητες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες οι ταχύτητες Internet, έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Για παράδειγμα οι χρήστες σε Ινδία και Αφρική θα πρέπει να παλεύουν με 2G ταχύτητες. Το Facebook κάνει μια πολύ έξυπνη και απλή δοκιμασία στους developers του.

Το Facebook, ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα το οποίο ονομάζει «2G Tuesdays» και υποβάλει κάθε Τρίτη για μια ώρα τους υπαλλήλους του να εργάζονται σε ταχύτητες που υπάρχουν για παράδειγμα σε Ινδία και Αφρική.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, σκοπός είναι να ταυτιστούν οι εργαζόμενοι με τις συνθήκες που έχουν εκατομμύρια χρήστες στις χώρες αυτές, βελτιώσουν τις υπηρεσίες εκεί που χρειάζεται και να δουν την πρόοδο που έχει γίνει σε άλλους τομείς. Τελικός στόχος είναι η δημιουργία υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις αγορές αυτές. Να πούμε βέβαια ότι στη συγκεκριμένη «δοκιμασία» μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει.

Πριν από μερικούς μήνες λάνσαρε το Facebook Lite (μόλις 252KB) για γρήγορη περιήγηση, και φανταζόμαστε ότι θέλει να κάνει κι άλλες ανάλογες κινήσεις.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.