Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

32χρονος απήγαγε προσφυγόπουλο στη Γερμανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε σήμερα το πρωί έναν 32χρονο που φέρεται να απήγαγε ένα προσφυγόπουλο ηλικίας 4 ετών, ενώ στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε η σορός ενός άλλου παιδιού.

Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί και τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διεξαχθεί «κατά τη διάρκεια της ημέρας», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Μοχάμεντ, ένας μικρός Βόσνιος ηλικίας 4 ετών, είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου από το κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο, όπου καθημερινά συνωστίζονται εκατοντάδες αιτούντες άσυλο που επιθυμούν να καταγραφθούν επίσημα στα μητρώα κατά την άφιξη τους στη Γερμανία.

Η αστυνομία, που είχε αναθέσει τις έρευνες σε μια ειδική μονάδα, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας όπου διακρινόταν το αγοράκι που είχε μαζί του ένα παιχνίδι, να κρατάει το χέρι ενός άνδρα.

Οι ερευνητές κατέληξαν στον ύποπτο χάρη στις «πληροφορίες που προήλθαν από το περιβάλλον του» διευκρίνισε η αστυνομία, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.