Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ημερίδες ενημέρωσης για τη δωρεά μυελού των οστών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στηρίζει το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, έχοντας εντάξει στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του τη δράση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» -Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών- προχώρησε για το προσωπικό των ξενοδοχειακών του μονάδων σε ημερίδες ενημέρωσης από κλιμάκιο του συλλόγου με προϊστάμενο τον κ. Στέλιο Γραφάκο, παιδίατρο αιματολόγο, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νοσοκομείου «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», τέως πρόεδρο της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στις 14 Οκτωβρίου, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Grecotel Cape Sounio και στις 16 Οκτωβρίου το Ρέθυμνο και τα ξενοδοχεία Grecotel White Palace, Grecotel Caramel, Grecotel Creta Palace όπου εγγράφησαν πάνω από 100 εθελοντές δότες. Η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων συνεχίστηκε υπό την αιγίδα του δήμου Ρεθύμνης το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 με πλήθος προσέλευσης κόσμου και μάλιστα με την εγγραφή ως εθελοντή δότη του βουλευτή Ρεθύμνης-ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθού.

Επειδή ποτέ άλλοτε η ανάγκη για αλληλεγγύη και διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας δεν ήταν τόσο επιτακτική όσο στις μέρες μας, το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή» του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» μιλάει στις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων στον όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel καθώς η ελπίδα είναι πάντα ένας άνθρωπος που κάνει τη διαφορά, πόσο μάλλον όταν μπορεί να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.