Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Μετά το κώμα, ήρθε η ακύρωση διαζυγίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Κλόι Καρντάσιαν και ο Λαμάρ Όντομ ήρθαν κοντά μετά την περιπέτεια υγείας.

Σε μια αποκατάσταση της σχέσης τους ελπίζουν οι Κλόι Καρντάσιαν και Λαμάρ Όντομ οι οποίοι αποφάσισαν την ματαίωση του διαζυγίου τους, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο βετεράνος του ΝΒΑ και που λίγο έλλειψε να του στοιχήσει τη ζωή.

ΛΑΜΑΡ ΟΝΤΟΜ

Σύμφωνα με το TMZ, η Κλόι έστειλε με την δικηγόρο της Λόρα Γουάσερ στο δικαστήριο τα απαραίτητα έγγραφα με τα οποία ζητάει να αποσυρθεί η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει αυτή και ο Λαμάρ. Η μικρότερη αδελφή Καρντάσιαν αρχικά είχε καταθέσει αίτηση για διαζύγιο το 2013, αλλά καθυστέρησε την διαδικασία έκδοσής του σε μια προσπάθεια μήπως πείσει τον Λαμάρ για επανασύνδεση.

Ο 35χρονος πρώην παίκτης των Λέικερς είχε εισαχθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, καθώς βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, βαρβιτουρικών και αλκοόλ και παρέμεινε σε κώμα για τρεις ημέρες. Όταν ξύπνησε από το κώμα, στις 16 Οκτωβρίου, στο πλευρό του ήταν η Κλόι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λος Άντζελες, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι την αποκατάστασή της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.