Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο άντρας με τον λαιμό αλόγου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης.

Έναν τρομακτικό όγκο ανέπτυξε στην περιοχή του λαιμού, ένας άντρας από την νότια Κίνα, γεγονός που του προκαλούσε, όπως είναι φυσικό, δυσκολία στην αναπνοή, στον ύπνο και στην υποδοχή τροφής.

Ο Hong Shu, όπως γράφουν τα τοπικά μέσα και αναπαράγουν τα αμερικανικά, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πάνω από 2 λίτρα ημερησίως, πριν οι γιατροί διαγνώσουν ότι πάσχει από την σπάνια ασθένεια Medelung -όγκοι λίπους συσσωρεύονται σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αυχένα, των χεριών και των ποδιών.

Κατάσταση που του «χάρισε» το προσωνύμιο «ο άντρας με το λαιμό αλόγου». Ο Hong, από το Guangzhou, της Κίνας, πρόσφατα υποβλήθηκε σε μια σειρά από επεμβάσεις προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.

Ο 53χρονος, άρχισε να παρατηρεί αλλαγές στο σώμα του πριν από περίπου δέκα χρόνια: αρχικά άρχισε να πρήζεται πίσω από το σημείο πίσω από τα αυτιά και σταδιακά εξαπλώθηκε σε όλη την επιφάνεια του λαιμού του-οι όγκοι του έφταναν μέχρι τα 16 εκατοστά σε μήκος και τα 14 σε ύψος.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.