Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η ιδιωτική τηλεόραση γίνεται 25 ετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η καμπάνια #giatitv θέτει στο επίκεντρό της τον τηλεθεατή.

Τα 25 κεράκια της σβήνει φέτοςε η Ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση. Είκοσι πέντε χρόνια, όπου χιλιάδες εργαζόμενοι, τεχνικοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συνέβαλαν «για να φθάσουν στους δέκτες των τηλεθεατών οι καλύτερες παραγωγές» αναφέρει η ΕΙΤΗΣΕΕ.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, εμπεριέχεται μήνυμα του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος, πριν από περίπου 20 χρόνια σημείωνε: «Όποιες και αν είναι οι επιφυλάξεις, όποιοι και αν είναι οι φόβοι, υπάρχει ένα θετικό στοιχείο, το οποίο από μόνο του αρκεί για να δικαιώσει και το πείραμα και την πραγματικότητα που διαμόρφωσε. Η κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου στον χώρο της τηλεόρασης και μαζί της η σταδιακή αποδυνάμωση της σκοταδιστικής, αναχρονιστικής και αντιδημοκρατικής μονομέρειας στην πληροφόρηση».

Στο εορταστικό αυτό κλίμα οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας ετοίμασαν σειρά δράσεων, ανάμεσα σε αυτές την καμπάνια #giatitv, που θέτει στο επίκεντρό της τον τηλεθεατή και τον κάνει πρωταγωνιστή της, ζητώντας του να πει γιατί βλέπει τηλεόραση και γιατί επιλέγει να περνά χρόνο μαζί της. Καθημερινοί άνθρωποι, σε τρία μηνύματα λίγων δευτερολέπτων διηγούνται τι άφησε στον καθένα τους η ιδιωτική τηλεόραση.

Τα μηνύματα της καμπάνιας #giatitv:






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.