Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σε 17 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο δολοφόνος του Έλληνα καθηγητή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε κάθειρξη τουλάχιστον 17 ετών καταδικάστηκε ο Μαρκ Ντουέιν Πάτεν, για το φόνο του Έλληνα καθηγητή Μενέλαου Αλυγιζάκη που έλαβε χώρα στις αρχές Ιανουαρίου στην περιοχή Waterloo της βρετανικής πρωτεύουσας.





Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο Μενέλαος Αλυγιζάκης βρισκόταν στο Λονδίνο κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων για να επισκεφτεί φίλους και το μοιραίο βράδυ που συνέβη το έγκλημα βρισκόταν σε κλαμπ στην οδό Lower Marsh Street.

Ο Πάτεν επιχείρησε να διαφύγει, αλλά επιβάτες λεωφορείου που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ενημέρωσαν τον οδηγό και εκείνος απαγόρευσε και σε εκείνον και στην παρέα του να επιβιβαστούν. Λίγο αργότερα ο δράστης, συνελήφθη από την αστυνομία σε κοντινή απόσταση.

Μιλώντας για την υπόθεση ο πατέρας του άτυχου καθηγητή που εργαζόταν ως δικηγόρος, εξηγεί ότι παρά το γεγονός ότι έχει χειριστεί άσχημες υποθέσεις τίποτα δεν συγκρίνεται με την απώλεια του γιου του.

«Είμαι πραγματικά καταρρακωμένος και ακόμα δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν το ψυχολογικό κενό για την ζωή που ακολουθεί υπό την τρομακτική απώλεια του αγαπημένου μου παιδιού. Δεν έχασα μόνο έναν γιο, αλλά και ένα φίλο, φύλακα, μία ζεστή καρδιά σε όλη το σκοτάδι που υπάρχει στον κόσμο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησε το επάγγελμά μου, ήταν ένας μαχητής της ζωής», δήλωσε ο πατέρας.

Ενώ η μητέρα του πρόσθεσε: «Η χαρά έχει δώσει τη θέση της στον πόνο, στην απελπισία και την απόγνωση, όχι για εμένα, την μητέρα του, αλλά για τον πατέρα του και την αδερφή του. Ο δολοφόνος δεν σκότωσε μόνο τον Μενέλαο, αλλά και την οικογένειά του».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.