Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Έδειρε on air τη σύντροφό του γιατί τον απάτησε με τον γιο του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο με τον εξαγριωμένο εκατομμυριούχο τραγουδιστή, βασιλιά των ΡΟΜΑ, στη Ρουμανία.

Έξω φρενών έγινε ένας εκατομμυριούχος τραγουδιστής στη Ρουμανία, γνωστός και ως βασιλιάς των ΡΟΜΑ, όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής έμαθε ότι η έγκυος σύντροφός του τον έχει απατήσει με τον γιο του.



Ο θεωρούμενος για τη χώρα του θρύλος της τσιγγάνικης μουσικής έχασε τον έλεγχο όταν κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής αποκαλύφθηκε η σχέση της νεαρής συντρόφου το με τον γιο του. Ο ευέξαπτος σταρ ο οποίος έχει δέκα παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες εμφανίστηκε στο στούντιο με την τωρινή σύντροφό του Iulia, την πρώην σύζυγό του, Narcisa Guta, και το γιο της Nicu.



Η χαρούμενη ατμόσφαιρα εξανεμίστηκε όταν ο Nicu αποκάλυψε πως είχε μια μικρή περιπέτεια με την χορεύτρια pole dancing Iulia η οποία όπως μεταδίδουν τα ρουμανικά μέσα είναι έγκυος από το παιδί του.



Αρχικά την κοίταξε εξαγριωμένος άλλα όταν διαπίστωσε πως εκείνη δεν αρνείται τους ισχυρισμούς του Nicu, την τράβηξε από τα μαλλιά την πέταξε κάτω από το καναπέ κι όπως ήταν γονατιστή άρχισε να την χαστουκίζει. Τότε παρενέβη ο άντρας ασφαλείας του στούντιο για να τους χωρίσει.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.