Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο Άτλας της Ομορφιάς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο αποκαλύπτουν τα διαφορετικά πρόσωπα του αυθεντικού κάλλους.

Αυτή η σειρά φωτογραφιών έχει τον τίτλο «O Άτλας της Ομορφιάς» και στόχος της είναι να παρουσιάσει το ωραίο στις διαφορετικές εκδοχές του, έτσι όπως το αντικρίζει κανείς σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη.

Όταν η φωτογράφος από τη Ρουμανία, Mihaela Noroc, έχασε τη δουλειά της αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να αποθανατίσει τις διαφορετικές εκδοχές της ομορφιάς.

Ιράν



Ομορφιά σημαίνει διαφορετικότητα, λέει, γι αυτό κι εκείνη αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για την ανακαλύψει. «Από την δυτική Ευρώπη ως την Αφρικανική Ήπειρο και από το Ρίο Ντε Τζανέιρο ως την Κίνα προσπαθώ να απαθανατίσω στις φωτογραφίες μου τις φυσικά και διαφορετικά πρόσωπα. Κατά την γνώμη μου ομορφιά σημαίνει να διατηρείς τα αυθεντικά σου χαρακτηριστικά, τις ρίζες σου και την κουλτούρα σου. Να είσαι φυσικός, ειλικρινής, αυθεντικός, ιδιαίτερος, όχι απαραίτητα πιστός στη μόδα».

Κολομβία



«Μπορεί σε 50 χρόνια όλες οι γυναίκες ανά τον κόσμο να ντύνονται και να συμπεριφέρονται το ίδιο. Ελπίζω το έργο μου να παραμείνει μάρτυρας των διαφορετικών πολιτισμών και παραδόσεων της εποχής μου».

Νέα Ζηλανδία



Στόχος της, όπως διευκρινίζει η φωτογράφος, είναι να συνεχίσει για χρόνια ώστε να καταφέρει να αποτυπώσει την ομορφιά ολόκληρης της υφηλίου καθώς και να αποτελέσει αυτός ο Άτλας έμπνευση για όλες τις γυναίκες του κόσμου ώστε να παραμείνουν ο εαυτός τους.

Αμαζόνιος



Τουρκία



Κίνα



Σαν Φρανσίσκο



Περού



Χάρλεμ, Νέα Υόρκη



Φιλανδία



Εκουαδόρ



Χιλή



Αμαζόνιος



Κούβα




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.