Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Μάθε τι σημαίνουν οι “παράξενοι” τεχνολογικοί όροι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Silicon Valley Dictionary φιλοδοξεί να επεξηγήσει όλους τους «παράξενους» όρους που διαβάζουμε σε ιστοσελίδες σχετικά με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα.

Στην εποχή της τεχνολογίας και των startups, ακούμε όλο και περισσότερο για κάποιους νέους όρους στον χώρο της τεχνολογίας. Μερικοί όροι είναι αρκετά "παράξενοι" και δύσκολοι, όπως είναι οι Gluttonygramming, Early Employee, Vanity metrics κ.λπ..

Μάθε τι σημαίνουν οι “παράξενοι” τεχνολογικοί όροι

Οι περισσότεροι εξ αυτών χρησιμοποιούνται μόνο στον χώρο της τεχνολογίας, ενώ αρκετοί είναι γνωστοί σε άλλους κλάδους, αλλά με διαφορετική σημασία.

Το λεξικό Silicon Valley Dictionary φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους αυτούς του "παράξενους" όρους που διαβάζουμε σε site σχετικά με τεχνολογία, επιχειρηματικότητα και τον όρο που είναι της μόδας, τις "εταιρείες startup" και να τους ερμηνεύσει.

Σύμφωνα με το gr.pcmag.com, επιπλέον, το λεξικό εξυπηρετεί... και τις ανάγκες των τηλεθεατών της γνωστής αμερικάνικης κωμικής σειράς του HBO, Silicon Valley, που αναφέρει συχνά πολλούς τεχνολογικούς όρους.

Προς το παρόν υπάρχουν ερμηνείες για περίπου 200 λέξεις και όρους, οι οποίοι θα αυξάνονται σταδιακά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.