Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Κι όμως οι Τρικαλινοί ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» ανοίγει στις 27 Νοεμβρίου.

Ο Σεπτέμβρης φεύγει, τα... Χριστούγεννα έρχονται! Ο «Μύλος των Ξωτικών» ξεκινά και πάλι, ανοίγοντας τις πύλες του στις 27 Νοεμβρίου. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2016, η «πρωτεύουσα των Χριστουγέννων», τα Τρίκαλα, υποδέχονται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, προσφέροντας χαμόγελο, χαρά και ελπίδα στα παιδιά και στους μεγάλους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, για 5η διαδοχική χρονιά δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala AE διοργανώνουν το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας και καλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για φέτος, σημειώνεται, προγραμματίζονται 38 ημέρες λειτουργίας, με πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» καλεί σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του «Μύλου», να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του «Μύλου».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.