Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η Hello Kitty έγινε σαραντάρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τότε που η Hello Kitty εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μια τσάντα στην Ιαπωνία το 1975, δεν σταμάτησε ποτέ να κατακτά τον κόσμο. Πότε άλλοτε μια γατούλα, όπως η Hello Kitty, δεν αποθεώθηκε από δημιουργούς όπως οι Christian Louboutin, John Galliano και πιο πρόσφατα o Yohji Yamamoto.

Για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της γλυκύτατης γάτας, που προωθείται ως σύμβολο φιλίας και ευτυχίας, το μουσείο του Σιάτλ EMP φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αναδρομική έκθεση για τη μυστακοφόρο σούπερ σταρ που έγινε ποτέ στις ΗΠΑ.

«Hello! Exploring the Supercute World of Hello Kitty», είναι ο τίτλος της έκθεσης που ανοίγει τις πύλες της στις 14 Νοεμβρίου. Περισσότερα από 600 εκθέματα από το τρελούτσικο αρχείο της Sanrio (της εταιρίας που έχει τα δικαιώματα της Hello Kitty) περιμένουν τους χιλιάδες θαυμαστές της. Δεκάδες κουκλίτσες, τηλέφωνα με καντράν, λούτρινες γατούλες, το φόρεμα της Lady Gaga όλο φτιαγμένο από Hello Kitty μέχρι το ρομπότ Hello Kitty που μιλάει. Παράλληλα εκτίθενται και 40 έργα καλλιτεχνών, που εμπνεύστηκαν από τη Hello Kitty.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.