Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτιά σε αεροσκάφος της ΒΑ κατά την απογείωση από αεροδρόμιο του Λας Βέγκας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε και μόνο δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.
Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα αεροσκάφος των Βρετανικών Αερογραμμών στο οποίο επέβαιναν 159 επιβάτες και 13 μέλη πληρώματος, την ώρα λίγο πριν την απογείωση από το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του αεροδρομίου McCarran, στο Twitter η πυρκαγιά κατασβέστηκε και μόνο δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. . Το αεροπλάνο είχε .

Φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από το χώρο έδειχνε το αεροπλάνο, που θα εκτελούσε την πτήση 2276 με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, ζωσμένο στις φλόγες ενώ μαύρος πυκνός καπνός είχε καλύψει την ατμόσφαιρα. Η απογείωση ματαιώθηκε και οι επιβαίνοντες βγήκαν από τις φουσκωτές τσουλήθρες διαφυγής.

Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, η φωτιά σβήστηκε άμεσα και η λειτουργία του διαδρόμου αποκαταστάθηκε.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες που έδωσε ο Ίαν Γκρέγκορ, εκπρόσωπος της οµοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA), η φωτιά ξέσπασε στον αριστερό κινητήρα κατά την απογείωση από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αντιπρόσωπος της British Airways, θυγατρικής της IAG, ανέφερε ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα της εταιρείας και ότι η εταιρεία φροντίζει τους πελάτες της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.