Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Κοκαΐνη - δώρο γενεθλίων από μητέρα στην κόρη της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προγραμμάτιζε εορταστική βραδιά με λιμουζίνα και ναρκωτικά.

Η Nicola Austen δεν υπολόγισε τα έξοδα για να πάρει ένα καλό δώρο στην κόρη της που έκλεινε τα 18 της χρόνια. Έτσι νοίκιασε μια λιμουζίνα και έδωσε… πάνω από 400 ευρώ για να προμηθευτεί κοκαΐνη αρκετή ώστε «να περάσουν καλά».

6klf4a43

Η 37χρονη μητέρα- και γιαγιά- παραδέχθηκε πως είχε σκοπό να πάρει την κοκαΐνη μαζί της για να «κεραστούν» με την κόρη της τη βραδιά που θα γιόρταζαν τα γενέθλιά της στο Λονδίνο.

Τα σχέδιά της χάλασε ένας ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος που, σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της στο Κεντ- η 37χρονη έχει άλλες έξι καταδίκες για ναρκωτικά- εντόπισε την κοκαΐνη. Έτσι η Austen συνελήφθη και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή.

Ο δικαστής αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς της πως τα ναρκωτικά δεν προορίζονταν για εμπόριο, κι έτσι της επέβαλε μια μάλλον μικρή ποινή.

Η 37χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών, ανάμεσά τους ο 14χρονος γιος της τον οποίο φροντίζει, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει και την ηλικιωμένη μητέρα της. Οι δύο αυτοί άνθρωποι θα εγκαταλείπονταν αν η Austen έμπαινε φυλακή, κάτι που μέτρησε στην επιβολή της ποινής της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.