Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οργή για την 15χρονη που έβαλε το πόδι της μέσα στο στόμα βρέφους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκπληκτοι είδαν τη φωτογραφία στο διαδίκτυο οι γονείς του 7 μηνών παιδιού.

Θύελλα αντιδράσεων και οργισμένων σχολίων προκάλεσε μία 15χρονη στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ η οποία έβγαλε φωτογραφία ενώ είχε βάλει το δάχτυλο του ποδιού της μέσα στο στόμα βρέφους. Το περιστατικό έγινε γνωστό επειδή η ίδια πόσταρε τη φωτογραφία στο Snapchat, συνοδεύοντάς τη μάλιστα με γελαστά emoticons.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε σε σπίτι στο Gaffney όπου λειτουργούσε παιδικός σταθμός χωρίς άδεια.

Οργισμένοι γονείς άρχισαν να αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία μέχρι που έφτασε και στους γονείς του εικονιζόμενου μωρού 7 μηνών.

Γείτονες ανέφεραν πως η οικογένεια που ζει στο εν λόγω σπίτι όντως έχει παιδικό σταθμό αλλά αποδείχθηκε πως δεν είχε άδεια για κάτι τέτοιο.

Έτσι άρχισαν να διερευνούν το θέμα οι κοινωνικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τον νόμο της Νότιας Καρολίνας, ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει να έχει άδεια αν φροντίζει ταυτόχρονα περισσότερα από ένα παιδιά με τα οποία δεν συνδέεται με συγγένεια.

«Ήταν αηδιαστικό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα παιδί», δήλωσε φίλη της μητέρα του μωρού. «Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί, κάτι θα πρέπει να γίνει. Η κοπέλα πρέπει να τιμωρηθεί».

Η υπόθεση έφτασε στην Υπηρεσία Εφηβικής Παραβατικότητας, καθώς εμπλέκονται ανήλικοι, και στη συνέχεια δικαστής θα αποφασίσει τι θα γίνει με την καταγγελία.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.