Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πακέτο διακοπών ειδικά για… χωρισμένους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Ταϊλάνδη έχει μια πρόταση για όλους - Δείτε τις φωτογραφίες.

Πολυτελές θέρετρο στην περιοχή Phang Nga, στη νότια Ταϊλάνδη, προσφέρει πακέτο διακοπών για χωρισμένους, παρέχοντας ανέσεις που θα κάνουν τον επισκέπτη να αφήσει πίσω του τη σχέση που τελείωσε και θα τον προστατεύσει από ερωτευμένα ζευγαράκια που θα τον αποσυντονίσουν με τις δημόσιες τρυφερότητές τους.

Είναι το Aleenta Phuket που περιμένει όποιον θέλει να κάνει διακοπές αποτοξίνωσης από μια σχέση και προσφέρει ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό σαλόνι και ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας και μουσική που δεν παίζει γλυκερά τραγούδια ή χαριτωμένες μελωδίες που υμνούν την αιώνια αγάπη αλλά, μεταξύ άλλων, το «I will Survive» της Gloria Gaynor.

Τα κομμάτια διατίθενται και περασμένα σε iPod για να τα πάρει ο επισκέπτης μαζί του στην παραλία.

Στο πακέτο παρέχεται σειρά ημερήσιων δραστηριοτήτων για αποκατάσταση του σώματος και της ψυχής και για να κρατηθεί ο χωρισμένος απασχολημένος ώστε να μην τον γυρνούν οι σκέψεις του πίσω.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και συμβολικοί αποχαιρετισμοί ώστε να μπορέσει ο μοναχικός επισκέπτης να αφήσει πίσω του και τη σχέση που τελείωσε.

Πρώτα του δίνεται η ευκαιρία να αφήσει στον ουρανό ένα φαναράκι και να το δει να χάνεται στο σκοτάδι του ουρανού.

Την τελευταία ημέρα επισκέπτεται ένα καταφύγιο θαλάσσιων χελωνών το οποίο προστατεύει και εκκολάπτει αυγά που στην παραλία κινδυνεύουν να κλαπούν ή να καταστραφούν. Οι χελώνες που μεγαλώνουν εκεί προσφέρονται στους επισκέπτες του ξενοδοχείου για να τις αφήσουν ελεύθερες στη θάλασσα. Άλλος ένα συμβολικός αποχαιρετισμός μιας σχέσης που τελειώνει και μιας νέας ζωής που αρχίζει.

Το πακέτο χωρισμού είναι μια καινοτομία του ξενοδοχείου και ο διευθυντής του ξενοδοχείου εξηγεί πως σχεδιάστηκε για να επιταχύνει τη διαδικασία συμφιλίωσης με το τέλος.

«Το σχεδιάσαμε για να ξεχνούν οι άνθρωποι τις δύσκολες στιγμές. Το να φεύγει κάποιος από τη ρουτίνα του και να το καθημερινό του περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει στο να νιώσει καλά πιο γρήγορα», εξηγεί, «παρέχουμε μια όαση ιδιωτικότητας, ηρεμίας και χαλάρωσης».
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.