Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός με 21 κλειστά σχολεία στη Μυτιλήνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν θα λειτουργήσουν έως το τέλος του μήνα 18 νηπιαγωγεία και τρία δημοτικά.

Με 21 κλειστά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έγινε σήμερα ο αγιασμός στη Λέσβο. Κενές παραμένουν περισσότερες από 200 θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών και αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσουν, τουλάχιστον έως το τέλος Σεπτεμβρίου, 18 νηπιαγωγεία και τρία δημοτικά σχολεία του νησιού.

Συγκεκριμένα, σήμερα δεν χτύπησε το κουδούνι στα δημοτικά σχολεία Βατούσσας, Μεγαλοχωρίου, και Σιγρίου και τα νηπιαγωγεία Τρύγωνα, Μεγαλοχωρίου, Μεσαγρού, Βρύσας, Μυστεγνών, Κάπης, Λισβορίου, Νέων Κυδωνιών, Σκοπέλου, Αγίας Παρασκευής, Πέτρας, Σιγρίου, Σκουτάρου, Στύψης, Σκαμιάς, Χιδήρων, στη Λήμνο του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Ευστρατίου.

«Να φέρουν πίσω στα σχολεία όλους εκείνους που κατέχουν οργανικές θέσεις και βρίσκονται αποσπασμένοι σε γραφεία. Μπορεί να είναι μόλις 13 τα παιδιά στο χωριό, έχουν, όμως, το ίδιο δικαίωμα στην εκπαίδευση με όλα τα παιδιά» τόνισε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του Σιγρίου, Χρήστος Λεοντής. Σημειώνεται, ότι στο Σίγρι δεν λειτούργησαν ούτε το δημοτικό σχολείο ούτε το νηπιαγωγείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.