Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τις ζημιές στις αμπελοκαλλιέργειες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόθεση η άμεση καταγραφή από τον ΕΛΓΑ και η καταβολή αποζημιώσεων.

Συνάντηση για την άμεση καταγραφή από τον ΕΛΓΑ, των ζημιών που προκλήθηκαν στις αμπελοκαλλιέργειες από τις πρόσφατες, έντονες βροχοπτώσεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η συνάντηση της ομάδας αμπελουργών Κρήτης έγινε με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη και τη συμμετοχή των βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, Βασίλη Κεγκέρογλου, του πρώην βουλευτή Μάξιμου Σενετάκη και του αντιδημάρχου Ηρακλείου, Πέτρου Ινιωτάκη, παρουσία του διευθυντή του ΕΛΓΑ Κρήτης Νίκου Δασκαλάκη.

Ο πρόεδρος της ομάδας αμπελουργών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης και τα μέλη της διοίκησης, χαρακτήρισαν πρωτοφανείς και ολοκληρωτικές σε πολλές περιπτώσεις τις καταστροφές, ενώ επισήμαναν την αναγκαιότητα για άμεση καταγραφή των ζημιών και της παρουσίας στη Κρήτη του προέδρου του ΕΛΓΑ.

Από την πλευρά τους, ο περιφερειάρχης, οι βουλευτές και ο εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης, εξέφρασαν την αλληλεγγύη και στήριξή τους στους πληγέντες αγρότες, τονίζοντας ταυτόχρονα την θέληση τους να συνεργαστούν από κοινού για την ενεργοποίηση του ΕΛΓΑ και των αρμόδιων υπηρεσιών για την άμεση καταγραφή των ζημιών, με στόχο την αποζημίωση των παραγωγών.

«Συναντηθήκαμε για τον συντονισμό των ενεργειών από όλους τους φορείς, για την μεγάλη ζημιά που έχουν πάθει οι αμπελουργοί μας από τις τελευταίες βροχοπτώσεις. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις και ζητούμε από τον ΕΛΓΑ να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.