Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αγνοείται η 17χρονη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγνοείται η 17χρονη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ
.

Η έφηβη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο διαμάχης για την κηδεμονία της, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στα προάστια της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η ηθοποιός μέσω της ιστοσελίδας της.

Η Τσέλσι Ο' Ντόνελ, 17 ετών, αγνοείται από τις 11 Αυγούστου. Η Ο' Ντόνελ τόνισε ότι η έφηβη, η οποία έφυγε από το σπίτι μαζί με το "σκύλο θεραπείας" της, ένα μικρό τεριέ, έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της και χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

"Η Τσέλσι, όπως εκατομμύρια άνθρωποι, πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ήταν δύσκολος ο δρόμος για την Τσέλσι και την οικογένειά της που απλά την θέλει να επιστρέψει ασφαλής" είπε εκπρόσωπος της ηθοποιού.

Η τοπική αστυνομία αναζητά από την Κυριακή το κορίτσι στο Ρόκλαντ Κάουντι, περίπου 32 χιλιόμετρα βορείως του Μανχάταν. Ένας εκπρόσωπος από το αστυνομικό τμήμα του Σάουθ Νάιακ είπε ότι οι αστυνομικοί ενεργούν με βάση την καταγγελία που έκανε η οικογένεια αλλά διευκρίνισε ότι επισήμως η Τσέλσι Ο' Ντόνελ δεν θεωρείται αγνοούμενη.

Η Ρόζι Ο'Ντόνελ, η οποία εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά The Fosters, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη βιολογική μητέρα της Τσέλσι για την κηδεμονία της. Σύμφωνα με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού The Daily Beast η ηθοποιός φέρεται ότι υιοθέτησε το κορίτσι όταν η βιολογική μητέρα του υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Ο' Ντόνελ βρίσκεται επίσης σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό της, τη Μισέλ Ράουντς, για την κηδεμονία της κόρης τους Ντακότα, 2 ετών. Η ηθοποιός έχει άλλα τρία παιδιά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.