Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Τα πιο αλλοπρόσαλλα παράπονα που έχουν γίνει από τουρίστες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κακομαθημένοι παραθεριστές και οι παράλογες αξιώσεις τους.

Ο ήλιος είναι πολύ καυτός, η άμμος πολύ πυκνή, η θάλασσα πολύ αρμυρή, το δωμάτιο δεν έχει θέα το πέλαγος, το κοκτέιλ δε διαθέτει ομπρελίτσα… Τι κι αν βρίσκεσαι σε κατάσταση χαλάρωσης και αποσύνθεσης έπειτα από έναν τρομακτικό από επαγγελματικά και προσωπικά βάρη, το καλοκαίρι θέλεις να είναι όλα άψογα. Στην εντέλεια. Σαν έναν καλοκουρδισμένο παράδεισο έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε θεμιτή ή παράλογη απαίτηση.

Υπάρχουν πράγματι τουρίστες, ταξιδιώτες, που υπερβαίνουν τα όρια επιδιώκοντας από τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού να τους παρέχουν ό,τι θα τους κάνει να λησμονήσουν τα κακώς κείμενα των μουντών μηνών. Τα παράλογα παράπονα, που συχνά ακροβατούν στα όρια της γελοιότητας πολλές φορές, έχουν αφήσει… εποχή και βρίσκουν ένα καλό «καταφύγιο» σε αρκετές σελίδες του διαδικτύου.

Παρακάτω, θα διαβάσετε μια σειρά από αλλοπρόσαλλα παράπονα, έτσι όπως καταγράφηκαν από ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, όπως justtheflight.co.uk and και bonvoyage.uk.



«Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την περιήγηση, καθώς ο ξεναγός μας ήταν πάρα πολύ άσχημος. Δε μπορείς να θαυμάσεις την υπέροχη θέα, όταν κοιτάς ένα πρόσωπο σαν κι αυτό».

Μια ένοικος του ξενοδοχείου Novotel στην Αυστραλία, παραπονέθηκε ότι η σούπα της ήταν πολύ παχύρευστη. Η ίδια, είχε ξεσηκώσει το εστιατόριο, καθώς ρουφούσε το ζωμό της.



«Το τόπλες πρέπει να απαγορευτεί στις παραλίες. Οι διακοπές μου καταστράφηκαν καθώς ο άντρας μου κοιτούσε διαρκώς άλλες γυναίκες».

«Κανείς δεν μας είπε ότι θα υπήρχαν ψάρια στη θάλασσα. Τα παιδιά έμειναν έκπληκτα».

«Η παραλία είναι γεμάτη με παχύσαρκους ανθρώπους. Ήταν αηδιαστικό».



Ένας άντρας ισχυρίστηκε ότι αδυνατεί πλέον να προβεί σε σεξουαλικές περιπτύξεις όταν η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που έκανε έρωτα, και άρχισε να χασκογελά για το μέγεθος του μορίου του πριν αποχωρήσει από το δωμάτιο.



«Τα ζώα στον ζωολογικό κήπο, έδειχναν πολύ λυπημένα κάτι που έκανε τα παιδιά να βάλουν τα κλάματα. Δεν μπορούν να τα κάνουν να γελάσουν;».

«Η παραλία είχε πάρα πολύ άμμο».

«Οι πινακίδες του δρόμου δεν ήταν στα αγγλικά. Δεν καταλαβαίνω πώς κανείς κινείται χωρίς να χάνεται».



«Δεν υπάρχει πινακίδα που να σε ενημερώνει ότι αν φοβάσαι τα ύψη, δεν θα πρέπει να ανεβαίνεις σε αερόστατα».

«Οι ντόπιες γυναίκες ήταν πάρα πολύ όμορφες. Με έκανε να αισθάνομαι μειονεκτικά για τον εαυτό μου».

Ένας άντρας παραπονέθηκε ότι η Disneyworld, ήταν «πολύ τουριστική».

«Πέρασα μια εβδομάδα σε σαφάρι και δεν είδα κανένα καλό ζώο. Υπήρχαν μόνο αντιλόπες».

«Μας είπαν ότι η πόλη ήταν δίπλα σε ένα ηφαίστειο αλλά όταν πήγαμε, δεν υπήρχε λάβα. Είμαι σίγουρη ότι πρόκειται απλά για ένα βουνό».



Ένας άντρας που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στην Αλάσκα, παραπονέθηκε για το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν τόσο ζεστός όσο περίμενε.

Μια γυναίκα που ήταν επιβάτης του Celebrity Cruises, αξίωσε πλήρη αποζημίωση γιατί δεν είδε κανέναν διάσημο στο πλοίο και ανέφερε ότι η εταιρεία είναι ένοχη για ψευδή διαφήμιση εξαιτίας της έλλειψης σταρ.

Μια γυναίκα επιβάτης του Mediterranean cruise, παραπονέθηκε ότι η θάλασσα ήταν πολύ θορυβώδης και πρότεινε οι καμπίνες να είναι ηχομονωμένες για να κρατούν μακριά τους ήχους της θάλασσας.

Ένας τουρίστας που βρέθηκε σε ένα τουριστικό καταφύγιο σε κορυφή της Αφρικής, ανέφερε ότι εντόπισε έναν ερεθισμένο ελέφαντα και παραπονέθηκε ότι η θέα αυτού του θηλαστικού, κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος γιατί τον έκανε να αισθάνεται ανεπαρκής.



Μια γυναίκα απείλησε να καλέσει την αστυνομία, μετά τις καταγγελίες της ότι είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό της από το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Στην πραγματικότητα, είχε παρερμηνεύσει την πινακίδα «do not disturb» («μην ενοχλείται») που υπήρχε στην πίσω πλευρά της πόρτας θεωρώντας ότι ήταν προειδοποίηση να παραμείνει στο δωμάτιό της.

«Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ, είχαμε κλείσει ένα δωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια αλλά τελικά μας μετέφεραν σε ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Τώρα πλέον σας καθιστώ υπεύθυνους για το γεγονός ότι έμεινα έγκυος. Αυτό δεν θα συνέβαινε αν μας είχαν τοποθετήσει σε δωμάτιο που είχαμε αρχικά κλείσει».



«Μας πήρε εννιά ώρες για να πετάξουμε αεροπορικώς από την Τζαμάικα στην Βρετανία-οι Αμερικανοί χρειάζεται να ταξιδέψουν μόλις τρεις ώρες για να φτάσουν από τη Τζαμάικα στη χώρα τους».

«Ανακαλύψαμε ότι η άμμος δεν ήταν όπως στη διαφημιστική μπροσούρα. Το φυλλάδιο δείχνει την άμμο να είναι κίτρινη αλλά στην πραγματικότητα ήταν λευκή».

«Η μπροσούρα έγραφε: ‘το κατάλυμα δεν διαθέτει κομμωτές’. Εμείς είμαστε κομμώτριες-είναι εντάξει να μείνουμε εδώ;».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί Ισπανοί. Ο υπάλληλος στην ρεσεψιόν μιλάει ισπανικά. Το φαγητό είναι ισπανικό. Τόσοι πολλοί ξένοι!».

«Συνέκρινα το μέγεθος του μονόκλινου δωμάτιό μας με το τρίκλινο δωμάτιο των φίλων μας και βρήκα ότι το δικό μας ήταν σαφώς μικρότερο».

«Νομίζω ότι θα πρέπει να εξηγούνται στις μπροσούρες ότι τα τοπικά καταστήματα δεν πωλούν αξιόλογα μπισκότα, όπως αυτά με κρέμα ή ξηρούς καρπούς».



«Κλείσαμε μια εκδρομή σε ένα θαλάσσιο πάρκο αλλά κανείς δεν μας είπε ότι έπρεπε να φέρουμε τα δικά μας μαγιό και τις δικές μας πετσέτες».

«Οι καταστηματάρχες ήταν τόσο τεμπέληδες που έκλειναν τα καταστήματά τους τα απογεύματα. Συχνά χρειαζόμουν πράγματα που ήθελα να αγοράσω κατά τη διάρκεια της σιέστας-αυτό πρέπει να απαγορευτεί».

«Αγοράσαμε γυαλιά ηλίου μάρκας Ray-Ban από έναν πλανόδιο πωλητή για πέντε ευρώ και ανακαλύψαμε ότι ήταν ψεύτικα».

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Goa της Ινδίας, αηδίασα όταν ανακάλυψα ότι σχεδόν σε κάθε εστιατόριο σέρβιραν κάρι. Δεν μου αρέσει καθόλου το πικάντικο φαγητό».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.