Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Τρεις εγκύκλιοι αναπληρωτών πρέπει να πάρουν ΦΕΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά την απόφαση αναστολής του ΣτΕ.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναμένεται να εκδοθούν και οι τρεις εγκύκλιοι αναπληρωτών, Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Μουσικών ειδικοτήτων, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και μετά την απόφαση αναστολής του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αφού οι εγκύκλιοι πάρουν ΦΕΚ θα δοθεί νέα προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων. Όσοι λοιπόν, δεν κατέθεσαν αιτήσεις στις χρονικές περιόδους, που είχαν δοθεί το προηγούμενο διάστημα, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αιτήσεις εγγραφής στους πίνακες αναπληρωτών.

Όπως ενημερωθήκαμε, επειδή το σύστημα θα είναι ανοιχτό, λογικά θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους είχαν καταθέσει αιτήσεις να κάνουν τροποποιήσεις. Ενδεχομένως, χωρίς να είναι σίγουρο, ακόμα και αν δεν επιθυμούν να κάνουν αλλαγές να χρειαστεί να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους, πηγαίνοντας ανάλογα με την ειδικότητά τους σε μια διεύθυνσης εκπαίδευσης.

Μετά την έκδοση της εγκυκλίου σε ΦΕΚ, θα συνεχιστεί και η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στα οποία έχουν προσφύγει αναπληρωτές επιτυχόντες παλαιότερων ΑΣΕΠ (από το 2002 έως και το 2008).


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.