Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω βεντέτας στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας διαπράχθηκε σήμερα το πρωί, με δράστη έναν 25χρονο και θύμα έναν 24χρονο Χανιώτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, ο 25χρονος, μπήκε σε καφετέρια σε περιοχή στα Χανιά στην οδό Καλλεργών και πυροβόλησε τον 24χρονο πέντε φορές από μικρή απόσταση με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του. Ο δράστης που γνωριζόταν με το θύμα από παλιά, μετά την πράξη του, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία με στοιχεία που είχε στην κατοχή της εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη. Ο 24χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Αυτή την ώρα βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, μόλις ομαλοποιηθεί η πορεία της υγείας του οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν και μία ακόμη σφαίρα η οποία βρίσκεται στο λαιμό του 24χρονου αλλά δεν έχει πειράξει ζωτικά όργανα. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι συγγενείς του, ενώ οι αρχές έχουν λάβει μέτρα ώστε να υπάρξει περιφρούρηση για τυχόν επεισόδια μεταξύ των εμπλεκομένων μερών.

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση αφορά τη συνέχεια ενός εγκλήματος που είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία πριν μερικά χρόνια, με τους πατεράδες των δύο νέων εκείνη την εποχή να έχουν μία ταυτόσημη συνθήκη με τη σημερινή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον δράστη ο οποίος βρισκόταν στην καφετέρια χωρίς ο 24χρονος να τον έχει δει. Στη συνέχεια, αποχώρησε και επέστρεψε μετά από λίγο κρατώντας το όπλο.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.