Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τον θάνατο διασήμων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν τα ακραία και σκοτεινά σενάρια αποπειρώνται να εξηγήσουν τον χαμό αγαπημένων προσώπων.

Είναι γεγονός ότι ο σκανδαλοθηρικός Τύπος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της γέννησης μιας διασημότητας, αν και συχνά το τίμημα παραείναι υψηλό.

Όλων των λογιών οι θεωρίες κυκλοφορούν για να εξηγήσουν κάθε βήμα των celebrities, από νέους δεσμούς και δύσκολες μέρες μέχρι και την τετριμμένη καθημερινότητά τους.

Κάτι που δεν φαίνεται βέβαια να σταματά ούτε με τον θάνατό τους, καθώς δεν γλιτώνεις έτσι εύκολα από τη διασημότητα.

Θεότρελα λοιπόν σενάρια έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τον θάνατο όλων, αν και τα παρακάτω στέκουν φάροι συνωμοσιολογικής αποκάλυψης…
Πολ Γουόκερ



Ήταν το 2013 όταν έχασε τη ζωή του ο σταρ του «Fast & Furious» σε τροχαίο δυστύχημα, όντας συνοδηγός στην Porsche του κολλητού του, η οποία συγκρούστηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι συνωμοσιολόγοι σύντομα αποφάσισαν ότι υπήρχε κάτι περισσότερο στην ιστορία, κάτι που μας έκρυβαν επιμελώς οι ιθύνοντες, και βάλθηκαν να το ανακαλύψουν. Ο Γουόκερ εργαζόταν πυρετωδώς για την ανακούφιση των θυμάτων του φονικού τυφώνα Χαϊγιάν που έπληξε τις Φιλιππίνες και σύντομα οι συνωμοσιολόγοι τον ήθελαν να έχει σκοντάψει σε κάτι εντός του εράνου που δεν ήθελαν κάποιοι να βγει στη δημοσιότητα.

Από βρόμικο χρήμα που ξεπλενόταν στα κονδύλια της ανθρωπιστικής αποστολής μέχρι και χάπια για τον έλεγχο των γεννήσεων που αναμειγνύονταν με τα πακέτα τροφίμων και φαρμάκων, πολλά υποστηρίχθηκαν για το τι σκοτεινό ανακάλυψε ο τραγικός ηθοποιός και θέλησαν έτσι κάποιοι να τον βγάλουν από τη μέση. Ο Γουόκερ πήγαινε μάλιστα με την Porsche του φίλου του να ενημερώσει την οικουμένη για την απάτη που κρυβόταν στην ανθρωπιστική αποστολή στις Φιλιππίνες, αν και κάποιος πείραξε τα φρένα του σπορ αυτοκινήτου οδηγώντας τους στον θάνατο.

Στο πιο παρανοϊκό από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον χαμό του, οι συνωμότες του θανάτου του είχαν δώσει το τελικό ΟΚ για τη δολοφονία του μέσα από την ανάρπαστη τηλεοπτική σειρά «Family Guy», στην οποία μόλις μία βδομάδα πριν από το τραγικό δυστύχημα είχε πεθάνει ο σκύλος της οικογένειας Μπράιαν Γκρίφιν. Το όνομα του χαρακτήρα του Γουόκερ στη σειρά ταινιών «Fast & Furious»; Μπράιαν!
Ρόμπιν Γουίλιαμς



Ο θάνατος του λατρεμένου ηθοποιού χαρακτηρίστηκε ως μια από τις χειρότερες τραγωδίες του Χόλιγουντ των πρόσφατων χρόνων, όταν ο Γουίλιαμς αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του στις 11 Αυγούστου 2014. Οι συνωμοσιολόγοι του ίντερνετ ήξεραν βέβαια ότι χρόνος για πένθος δεν υπήρχε, καθώς έπρεπε να βρεθεί ο ένοχος για τον χαμό του ηθοποιού. Μέσα σε λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης κυκλοφόρησαν τα σενάρια για τη δολοφονία του από τους Illuminati! Οι εκδοχές πολλές, αν και η καλύτερη παραμένει η τελετουργική θυσία του στον Εωσφόρο από το μυστικιστικό τάγμα. Και βέβαια από τον συνωμοσιολογικό αχταρμά δεν θα μπορούσε να λείπει για άλλη μια φορά η σειρά «Family Guy».

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα νέα για την αυτοκτονία του, το BBC είχε παίξει σε επανάληψη ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων στο οποίο ο βασικός χαρακτήρας Πίτερ Γκρίφιν αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις και μετατρέπει όποιον ακουμπά σε Ρόμπιν Γουίλιαμς. Αυτό δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι απλή σύμπτωση και πλέον το επεισόδιο λειτουργούσε ως τρανή απόδειξη της «προφητείας» του θανάτου του. Το μόνο που δεν έχουν εξηγήσει επαρκώς είναι γιατί αγαπούν τόσο οι Illuminati το «Family Guy» και στέλνουν από κει τα σκοτεινά μηνύματά τους…
Μπομπ Μάρλεϊ



Ήταν πράγματι η CIA πίσω από τον θάνατο του θρύλου της ρέγκε; Αυτό παραμένει το βασικό συνωμοσιολογικό σενάριο για τον χαμό του, το οποίο έχει μάλιστα ερευνηθεί από πλήθος δημοσιογράφων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε προσπαθήσει να τον βγάλει από τη μέση ήδη από τον Νοέμβριο του 1976, όταν η Τζαμάικα τέθηκε κάτω από στρατιωτικό νόμο εξαιτίας των βίαιων προεκλογικών ταραχών. Για να ηρεμήσουν τα πράγματα, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον λαϊκό ήρωα Μπομπ Μάρλεϊ να δώσει μια δωρεάν συναυλία στις αρχές Δεκεμβρίου, αν και μία εβδομάδα πριν από τη διοργάνωσή της ένοπλοι άντρες εισέβαλαν στο σπίτι του και άνοιξαν πυρ.

Τόσο ο Μάρλεϊ όσο και η σύζυγός του τραυματίστηκαν βαρύτατα, όπως και ο μάνατζέρ του, και παραδόξως οι φωτογραφίες των υπόπτων που καραδοκούσαν έξω από το σπίτι του όλες αυτές τις μέρες εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Ο Μάρλεϊ γλίτωσε και έδωσε τελικά την περιβόητη συναυλία, με όλους τους αναλυτές να συμφωνούν ότι το χτύπημα εναντίον του είχε σαφή πολιτικά κίνητρα. Ένας από τους μεγάλους υπόπτους ήταν η CIA, η οποία ενορχήστρωσε την απόπειρα δολοφονίας και δεν θα έμενε φυσικά εκεί: πριν από τη συναυλία, ένα ζευγάρι παπούτσια παραδόθηκαν στην οικία του Μάρλεϊ ως δώρο και σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, το πακέτο παρέδωσε ο γιος του πρώην διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Κόλμπι.

Το παπούτσι πλήγωσε το δαχτυλάκι του Μπομπ όταν το δοκίμασε, ενώ αργότερα εντοπίστηκε ένα μακρύ χάλκινο σύρμα να βγαίνει από τη σόλα του παπουτσιού. Λίγο αργότερα διαγνώστηκε ο θανάσιμος καρκίνος στο ίδιο δάχτυλο του Μάρλεϊ, πυροδοτώντας τα σενάρια ότι το σύρμα περιείχε κάποια καρκινογόνα τοξίνη που οδήγησε στη νόσο. Ο Μάρλεϊ πέθανε στις 11 Μαΐου 1981…
Τζέιμς Ντιν



Εδώ τα σενάρια ποικίλουν και έχεις να διαλέξεις μεταξύ πολλών: από μαύρη μαγεία και καταραμένο αυτοκίνητο μέχρι και κακόβουλο πνεύμα που έβαλε στο στόχαστρό του τον θρύλο το 1955. Αν και οι δυνάμεις του καλού έκαναν ό,τι μπορούσαν δίνοντας στον Τζέιμς Ντιν τη μέρα του θανάτου του όχι ένα αλλά τέσσερα σημάδια για την επαπειλούμενη μοίρα του. Το πρώτο ήρθε από τον κασκαντέρ που τον ντούμπλαρε στις επικίνδυνες σκηνές, όταν προειδοποίησε με νόημα τον ηθοποιό ότι οδηγούσε πολύ γρήγορα και ριψοκίνδυνα. Ο Ντιν γέλασε με την παραίνεση, αν και το ίδιο απόγευμα η αστυνομία του έκοψε κλήση για υπερβολική ταχύτητα.

Παρά τα δύο σημάδια, ο Ντιν συνέχισε να τρέχει λέει σαν τρελός για να προλάβει μια φωτογράφιση, όταν και συνάντησε στο βενζινάδικο δυο από τα φιλαράκια του που συνήθιζαν να κάνουν κόντρες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι και οι ίδιοι είχαν φάει κλήση την επίμαχη μέρα για ταχύτητα. Οι κολλητοί του τον προέτρεψαν επίσης να κόψει ταχύτητα, σε αυτό που λογίζεται η τέταρτη και τελευταία προειδοποίηση από τη μοίρα. Την ίδια στιγμή, έχουμε και τη «στοιχειωμένη» Porsche Spyder που οδηγούσε ο Ντιν, η οποία δεν χόρτασε από το αίμα του ηθοποιού και διεκδίκησε επιπλέον φόρο αίματος το 1959: η αστυνομία σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να επιδείξει το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο στα σχολεία της χώρας, ως απόδειξη της επικινδυνότητας της γρήγορης οδήγησης, όταν όμως το κατέβαζαν από την πλατφόρμα, το αμάξι ανατράπηκε και σκότωσε τον οδηγό.

Μια σειρά ακόμα από ομολογουμένως περίεργα ατυχήματα και δυστυχήματα με το αυτοκίνητο επικύρωσαν την καταραμένη φύση του και τότε άρχισαν οι συνωμοσιολόγοι να κατηγορούν τον Ντιν ότι είχε επιφέρει μόνος του τη μήνη των πνευμάτων, γιατί ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό και τη μαύρη μαγεία. Φυλαχτό που βρέθηκε στην Porsche αναγνωρίστηκε ως σημάδι μαύρης μαγείας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τα υπερφυσικά σενάρια…
Έιμι Γουάινχαουζ



Η νεαρή μουσικός που άγγιξε πρόωρα τη φήμη έδινε μάχη με τους δαίμονές της, παλεύοντας με τον εθισμό, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, το οποίο θα της στερούσε τελικά τη ζωή στην τρυφερή ηλικία των 27 ετών. Με το καθεστώς θρύλου που είχε αγγίξει, ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθούν οι συνωμοσιολόγοι μαζί της και μια σειρά από απόκοσμα σενάρια κυκλοφόρησαν ως εξήγηση του αιφνίδιου θανάτου της.

Το 2008, η Έιμι είχε εκμυστηρευτεί στον ατζέντη της ότι θα πέθαινε νέα και θα εντασσόταν έτσι στο διαβόητο κλαμπ των 27, των γνωστών μουσικών δηλαδή που πέθαναν στην ηλικία αυτή (όπως ο Κερτ Κομπέιν και ο Τζίμι Χέντριξ). Την ίδια χρονιά, αποκαλύφθηκε ένα άγαλμά της που την απεικόνιζε νεκρή στο πάτωμα με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, δίπλα στο οποίο υπήρχε μια μάσκα της Μίνι Μάους. Όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τρία χρόνια αργότερα, οι συνωμοσιολόγοι ήταν πια πεπεισμένοι ότι το άγαλμα ήταν προφητικό και προεξόφλησε τη μοίρα της ως μέρος τελετουργικού κάποιας μυστικιστικής σέχτας. Η μάσκα της Μίνι Μάους θεωρήθηκε ότι συμβόλιζε την εμπλοκή των Illuminati στην υπόθεση, όπως και το γεγονός ότι η σορός της μεταφέρθηκε μέσα σε κόκκινη σακούλα νεκροτομείου, απόδειξη τρανή ότι εξοντώθηκε σε θυσία αίματος…
Γουίτνεϊ Χιούστον



Πριν ακόμα γεννηθεί, η κόρη του Jay-Z και της Beyonce έγινε αντικείμενο μιας περίεργης θεωρίας συνωμοσίας, κατά την οποία η μουσικός προσποιήθηκε ότι ήταν έγκυος, αν και στην ουσία ήταν παρένθετη μητέρα αυτή που έφερε στον κόσμο το μωρό. Κι αυτό γιατί το παιδί είναι ο απόλυτος καρπός των Illuminati που δόθηκε στα προβεβλημένα αυτά μέλη της σέχτας! Πώς εμπλέκεται όμως εδώ η Γουίτνεϊ Χιούστον; Άμεσα. Γιατί βλέπετε ο τραγικός θάνατός της το 2012 δεν ήταν παρά άλλη μια θυσία των Illuminati για να έρθει στον κόσμο το νέο παιδί-θαύμα, η κόρη του διάσημου ζεύγους!

Η θεωρία είναι παλιά και γνωστή και θέλει τους μουσικούς που επιδιώκουν να κάνουν καριέρα να προσχωρούν στο αποκρυφιστικό τάγμα και τις σατανιστικές επικλήσεις του. Σύμφωνα με το σενάριο, η ντίβα Χιούστον ήταν ιέρεια στις σατανιστικές τελετές των Illuminati και την εποχή του θανάτου της θέλησε να απομακρυνθεί από τη σκοτεινή οργάνωση, κάτι που προσυπέγραψε τη μοίρα της και τη μετέτρεψε σε σφάγιο σε τελετή γονιμότητας. Η Γουίτνεϊ εξοντώθηκε λοιπόν για να έρθει στον κόσμο η κόρη της προβεβλημένης οικογένειας των Illuminati…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.