Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χαλυβουργίας στο Τόκιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο χώρο που έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά βρίσκονται φιάλες προπανίου.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα μέσα σε εργοστάσιο του ομίλου χαλυβουργίας Nippon Steel & Sumitomo Metal στο Καβασάκι, νότια του Τόκιο, όχι μακριά από το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

ΦΩΤΙΑ ΤΟΚΙΟ

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση, η φωτιά εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το τεράστιο υπόστεγο του βιομηχανικού συγκροτήματος. Σε αυτό το χώρο αποθηκεύονται φιάλες προπανίου και ενός άλλου αερίου.

Επιβάτες του αεροδρομίου Χανέντα, που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο αυτό, δήλωσαν στην τηλεόραση ότι είδαν τους μαύρους καπνούς.

Το εργοστάσιο όπου ξέσπασε η φωτιά ανήκει στη θυγατρική εταιρία Nippon Steel & Sumikin Pipe που κατασκευάζει κυρίως σωλήνες. Οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε έκταση 20.800 τετραγωνικών μέτρων.

Η φωτιά ξέσπασε μερικές ώρες μετά την έκρηξη σε αμερικανική στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Τόκιο και την πυρκαγιά που προκλήθηκε στη συνέχεια σε αυτήν. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες από το περιστατικό αυτό.

Η αστυνομία του Τόκιο αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για ενδεχόμενη σχέση μεταξύ αυτών των δύο γεγονότων. «Δεν έχουμε ακόμα καμία λεπτομερή πληροφορία», είπε εκπρόσωπός της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.