Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων «πάει» στα… ερτζιανά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βγαίνει στον άερα το «Πρακτορείο FM».

Πρακτορείο 104,9 στα FM. Είναι η νέα συχνότητα των ερτζιανών στην οποία θα εκπέμπει το ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από τη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την ΔΕΘ - Helexpo.

Προσδιορίζοντας το στόχο του νέου εγχειρήματος, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΑΠΕ –ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος σημειώνει: «Το «Πρακτορείο FM» φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο πνεύμα, έναν καινούργιο άνεμο στην ενημέρωση της Θεσ/κης μέσα από τη χρήση της φιλόξενης συχνότητας του ράδιο ΔΕΘ. Το «Πρακτορείο FM» είναι παιδί του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων της χώρας. Στόχος μας είναι να κάνουμε πράξη το νέο όραμά μας, που δεν είναι άλλο από το να στρέψουμε την ενημέρωση στην κοινωνία και στα προβλήματά της «με ειδήσεις όπως τις μάθαμε». Αυτό είναι και το σλόγκαν του νέου μας σταθμού».

Σύσσωμοι οι 220 δημοσιογράφοι του εθνικού πρακτορείου, καθώς και οι 15 ανταποκριτές του στο εξωτερικό, θα παρουσιάζουν στο μικρόφωνο του «Πρακτορείου FM» τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Με εκπομπές, συνεντεύξεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, ειδήσεις για την οικονομία, την παιδεία, τον πολιτισμό τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ - ΜΠΕ θα προσφέρει στους ακροατές πλουραλισμό στην ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Προτεραιότητα θα δίνεται στη θεματολογία της Βόρειας Ελλάδας. Το Πρακτορείο FM θα λειτουργεί και σαν βήμα έκφρασης για τις επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ιδιαίτερη δράση όπως οι start up companies.

O Θ. Τσίγγανας δ/ντής του «Πρακτορείου FM 104,9» επισημαίνει : «Δίνουμε έμφαση στα τοπικά θέματα, στα θέματα της πόλης, αλλά και στα θέματα της Βόρειας Ελλάδας. Σε ό,τι συμβαίνει σ΄ όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα καλό ραδιόφωνο, ένα σοβαρό ραδιόφωνο και πιστεύουμε ότι με την εγκυρότητα του Πρακτορείου θα το πετύχουμε».

Προσωπικότητες της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας, του αθλητισμού αλλά και τοπικοί φορείς χαιρετίζουν την άφιξη του νέου ραδιοφωνικού σταθμού της συμπρωτεύουσας.

Oι ακροατές του από την Αττική και την υπόλοιπη χώρα και τον κόσμο θα μπορούν να ακούνε το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.