Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Πρόεδρος της Βουλής των Λόρδων σε όργιο με κοκαΐνη και ιερόδουλες - Παραιτήθηκε μετά τη δημοσίευση του βίντεο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ στη Βρετανία από την αποκάλυψη της Sun - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Τεράστιο σκάνδαλο σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο συγκλονίζει τη Βρετανία, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Sun ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Βουλής των Λόρδων, 69χρονος βαρώνος Τζον Σιούελ λαμβάνει μέρος σε όργια με κοκαΐνη και ιερόδουλες.

Στο πρωτοσέλιδό της η βρετανική εφημερίδα εμφανίζει τον Σιούελ να κάνει χρήση κοκαΐνης με ένα χαρτονόμισμα των πέντε λιρών. Σύμφωνα με την Sun το όργιο έλαβε χώρα στο διαμέρισμα του αναπληρωτή εκπροσώπου της Βουλής των Λόρδων στο Λονδίνο, ενώ τις ιερόδουλες είχε «νοικιάσει» ο πολιτικός έναντι 200 λιρών έκαστη.









-------------

Θα διενεργηθεί αστυνομική έρευνα για τις αποκαλύψεις.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής των Λόρδων, Τζον Μπάτιφαντ Σιούελ, παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του και θα βρεθεί στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο όπου απεικονίζεται ημίγυμνος να εισπνέει μια λευκή σκόνη από τη μύτη χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα και ενώ διασκεδάζει με δύο γυναίκες.

Ο Σιούελ, 69 ετών, που είναι παντρεμένος, δεν έχει προς το παρόν προβεί σε κανένα σχόλιο. Η βαρόνη Φράνσις Ντ΄Σούζα, πρόεδρος της άνω Βουλής, δήλωσε ότι Σιούελ αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας αστυνομικής έρευνας. Η ίδια δε διευκρίνισε εάν εκείνος αποδέχεται ή απορρίπτει τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Το σκάνδαλο βλέπει το φως της δημοσιότητας ενώ οι βρετανοί πολιτικοί προσπαθούν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων έπειτα από το σκάνδαλο του 2009 με επίκεντρο τις δαπάνες τους.

Αποτελεί άλλωστε ειρωνεία το γεγονός ότι το βασικό καθήκον του Σιούελ στη Βουλή των Λόρδων ήταν να διασφαλίζει ότι οι συνάδελφοί του υιοθετούν την προσήκουσα συμπεριφορά.

Η συμπεριφορά του Σιούελ είναι «σοκαριστική και απαράδεκτη» επισήμανε η Ντ΄Σούζα σε μία ανακοίνωση.

«Ο Λόρδος Σιούελ παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από την θέση του προέδρου των επιτροπών. Η Βουλή των Λόρδων θα συνεχίσει να υπεραμύνεται των υψηλών προτύπων συμπεριφοράς στη δημόσια ζωή και δεν θα ανεκτεί οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτά τα πρότυπα», τόνισε η ίδια.

Η κυριακάτικη Sun έγραψε ότι ο Σιούελ ντρόπιασε τον εαυτό του και το κοινοβούλιο υπογραμμίζοντας ότι το Ουέστμινστερ, η έδρα του κοινοβουλίου, μοιάζει μερικές φορές να είναι «ένας τεράστιος βόθρος ηθικής, οικονομικής και σεξουαλικής διαφθοράς».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.