Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Κοινωνικό φροντιστήριο από τον δήμο Ηρακλείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καλούνται εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων να συνεισφέρουν στο έργο του δήμου.
ροσπάθειες προκειμένου να λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο και στις τέσσερις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης του Ηρακλείου καταβάλλει ο δήμος.

Έτσι σήμερα η αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαρία Καναβάκη είχε συνάντηση με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και της περιοχής των Βασιλειών για το θέμα της οργάνωσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες με τη νέα σχολική χρονιά προκειμένου να ανακουφιστούν οι οικογένειες με παιδιά που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Κατά τη συνάντηση τονίσθηκε ότι στην προσπάθεια στήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι εθελοντές καθηγητές.

Έτσι από τον δήμο Ηρακλείου καλούνται εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που μπορούν να προσφέρουν από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να στελεχώσουν τις δομές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους και να στείλουν ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο και στοιχεία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.