Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η γυναίκα που αφήνει βρικόλακες να της πίνουν το αίμα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας αλλόκοτος κόσμος...

Τα τελευταία 10 χρόνια, η Blut Katzchen είναι το… γεύμα για τους βρικόλακες! Η 28χρονη ανθοπώλης από τη Λουϊζιάνα των ΗΠΑ, ταξιδεύει σε όλη τη χώρα προκειμένου να προσφέρει ικανοποίηση σε όσους αυτοαποκαλούνται βρικόλακες και τους επιτρέπει να της πίνουν το αίμα!

«Πάντα με ενθουσίασε η κουλτούρα των βρικολάκων, από τότε που ήμουν παιδί», λέει η νεαρή σύμφωνα με τη New York Post. «Βρήκα ένα βιβλίο με βρικόλακες και από τότε κόλλησα», συμπληρώνει η Blut η οποία είναι γνωστή και ως «Black Swan».

Ο τελευταίος της… διψασμένος φίλος, ο Michael Vachmiel, λέει ότι το αίμα της 28χροης του δίνει ενέργεια, κάτι που έχει ανάγκη για να επιβιώσει. Ο 43χρονος αναφέρει ότι καταναλώνει αίμα από την ηλικία των 13. «Κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, μια στάλα αίμα έσταξε στα χείλη μου και έκτοτε κάτι ξύπνησε μέσα μου», ανέφερε ο Vachmiel ο οποίος γνώρισε την Katzchen στο χορό βρικολάκων, στο Χιούστον. Οι δυο τους, συναντιούνται συχνά κάθε χρόνο και η ιεροτελεστία, περιλαμβάνει ξυράφια, βεντούζες και λεπίδες.

«Πρέπει να έχεις πολύ δυνατή σχέση με τον άνθρωπο που σε τρέφει», αποκαλύπτει ο Katzchen.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.