Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Εγκύκλιος αναπληρωτών με ρύθμιση Λοβέρδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την επόμενη χρονιά το άνοιγμα από το 2010 και εξής.

Όπως όλα δείχνουν, το άνοιγμα των πινάκων για τους αναπληρωτές για το σχολικό έτος 2015-2016 θα γίνει με τη ρύθμιση Λοβέρδου, με την οποία θα προσμετρηθούν τα μόρια από το 2012 και έπειτα και θα έρθουν να αθροιστούν σε αυτά που είχαν συγκεντρώσει οι εκπαιδευτικοί μέχρι και τις 30-6-2010. Όσοι πάλι ήταν στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας και εργάστηκαν από το 2012 και εξής θα καταταχθούν σε αυτούς με προϋπηρεσία και η σειρά τους θα καθοριστεί από τον αριθμό μορίων που συγκέντρωσαν.

Όσον αφορά το βαθμό πτυχίου αυτός λαμβάνεται υπόψη όταν οι εκπαιδευτικοί έχουν τον ίδιο αριθμό μορίων και έχουν πάρει πτυχίο την ίδια περίοδο και έτος. Για παράδειγμα δυο εκπαιδευτικοί με 10 μόρια που έχουν πάρει πτυχίο την εαρινή περίοδο του 2011-12 γι αυτούς θα μετρήσει ο βαθμός πτυχίου.



Το πολυνομοσχέδιο μπορεί να πηγαίνει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων αλλά όλα δείχνουν ότι ο χρόνος δεν επαρκεί για να εφαρμοστεί η ρύθμιση του ανοίγματος των πινάκων από το 2010 και εξής. Εφόσον ψηφιστεί η ρύθμιση θα ισχύσει το 2016-17.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.