Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

«Αλέξη δεν φεύγουμε πριν φέρεις την συμφωνία που υποσχέθηκες!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Σύνταγμα από σήμερα και με βάρδιες οι «Μένουμε Ευρώπη»!

«Μένουμε Ευρώπη. Μένουμε με βάρδιες στο Σύνταγμα μέρα-νύχτα μέχρι να υπογραφεί η Συμφωνία με τους Θεσμούς», είναι το νέο κάλεσμα που απευθύνει η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη», διοργανώνοντας «όρθια σιωπηλή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, κατά τα πρότυπα της πλατείας Ταξίμ πριν 2 χρόνια. Μένουμε εκεί όρθιοι, ακίνητοι και σιωπηλοί, σε στάση αναμονής». Το σύνθημά τους είναι «Αλέξη δεν φεύγουμε πριν φέρεις την συμφωνία που υποσχέθηκες!».

«Φτάσαμε στο τέρμα. Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή», αναφέρει η πρωτοβουλία στο Facebook.

«Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί», συνεχίζει και καλεί όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό «παρών» την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. «Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε», καταλήγει.

Στη συνέχεια με βάρδιες που θα συντονίζουν εθελοντές της πρωτοβουλίας, θα συνεχιστεί η όρθια, ακίνητη σιωπηλή διαμαρτυρία μέχρι να υπογραφεί η συμφωνία με τους Θεσμούς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.