Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Στο "κόκκινο" η αγωνία για τον 31χρονο που εξαφανίστηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συγγενικά του πρόσωπα, ο 31χρονος, έφυγε από το σπίτι του στα Γιάνεννα λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε την μητέρα του και της έδωσε ραντεβού για τις 10 το πρωί, προκειμένου να την συνοδεύσει σε γνωστό ιατρικό κέντρο της πόλης για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη θεραπεία. Από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Δεν πήρε το αυτοκίνητο μαζί του, παρότι δεν συνήθιζε να μετακινείται με τα πόδια.



Η εξαφάνιση γνωστοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Τετάρτης. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο ενώ τελευταία φορά τον είδαν στη περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων στον χωματόδρομο.

Παρά τις προσπάθειες των διωκτικών αρχών, των συγγενών του και των εθελοντών να βρουν ένα σημάδι ζωής από το νεαρό, έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Σήμερα ελέγχθηκαν με σχολαστικότητα η περιοχή της Βρυσούλας, η παραλίμνιος περιοχή καθώς και το Γιαννιώτικο Σαλόνι. Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στον τόπο καταγωγής του 31χρονου, το χωριό Αετοράχη Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξάγουν την έρευνα, αξιολογούν κάθε πληροφορία ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.Έχουν μάλιστα ζητήσει ήδη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το οποίο είχε μαζί του ο 31χρονος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.