Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Σκότωσε τις κόρες του και την γυναίκα του και το έγραψε στο Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ έχει προκαλέσει στον Καναδά η υπόθεση που ήρθε στο φως έπειτα από μία ανάρτηση στο Facebook.

Ο Ράντι Τζάνζεν σκότωσε τις δύο κόρες του και τη γυναίκα του και έγραψε στο Facebook τους… λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του βάζοντας φωτιά στο σπίτι του.





«Στις τελευταίες 10 μέρες έκανα κάποια από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να κάνει ποτέ άνθρωπος. Αρχικά, έχει να κάνει με την αγαπημένη μου, γλυκιά, αγαπητή κόρη Έμιλι. Η καλύτερη κόρη που θα μπορούσαν να ελπίζουν δύο γονείς. Η Εμιλι διέπρεψε σε τόσο πολλά πράγματα, αλλά σταδιακά έπρεπε να σταματήσει σχεδόν τα πάντα εξαιτίας των ημικρανιών. Δεν νομίζω να ήξερε πραγματικά κάποιος πόσο πονούσε η Εμιλι σε καθημερινή βάση και τη βαθιά κατάθλιψη που της προκαλούσαν αυτές οι ημικρανίες. Είχε δοκιμάσει τα πάντα για να καλυτερεύσει, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να τη βοηθά. Πήρα ένα όπλο και την πυροβόλησα στο κεφάλι και τώρα απελευθερώθηκε από τις ημικρανίες και πετάει στα σύννεφα σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα.

Μετά πυροβόλησα την Λόρελ γιατί μία μητέρα δεν πρέπει ποτέ να πρέπει να ακούσει τα νέα ότι το μωρό της πέθανε. Μερικές ημέρες αργότερα, την αδερφή μου Σέλι, γιατί δεν ήθελα να ζήσει με την ντροπή που θα της προκαλούσα, μόνη της. Τώρα η οικογένειά μου έχει απελευθερωθεί από τον πόνο και είναι στον παράδεισο», έγραψε στο Facebook.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.