Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Καθαρός» από τον καρκίνο ο Bruce Dickinson

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο frontman των Iron Maiden ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας.

Πριν μερικούς μήνες, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson σόκαρε τους θαυμαστές του όταν αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο. Πλέον, τα νέα είναι ευχάριστα και ο 56χρονος μουσικός βρήκε νικητής από την αρρώστια - η θεραπεία έπειτα από επτά εβδομάδες χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας για ένα καρκινικό όγκο στη γλώσσα, ήταν επιτυχής.

«Καθαρός» από τον καρκίνο ο Bruce Dickinson

Ο καλλιτέχνης, ανέβασε στην επίσημη σελίδα του γκρουπ, ένα κείμενο με το οποίο ευχαριστεί τους θαυμαστές του, την οικογένειά του και το ιατρικό προσωπικό για τη υποστήριξη και τη θεραπεία που είχε «ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την φανταστική ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει την θεραπεία μου τους τελευταίους μήνες, με κατάληξη αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για την οικογένειά μου, και με πολλούς τρόπους, ήταν σκληρότερα για εκείνους απ’ ότι για εμένα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους οπαδούς μας για τα καλά τους λόγια και τις σκέψεις τους. Είμαι ταπεινός θιασώτης της προσπάθειας για την διατήρηση της θετικής στάσης, και η ενθάρρυνση από την παγκόσμια οικογένεια των Maiden σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Αυτή την στιγμή νιώθω ότι έχω τρομερό κίνητρο και ανυπομονώ να επιστρέψω ως συνήθως στην δουλειά, όσο πιο γρήγορα μπορώ», έγραψε ο Dickinson.

Πάντως, παρά τα ευχάριστα νέα, η μπάντα θα βγει σε περιοδεία το 2016.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.