Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Υπόθεση της μικρής Άννυ: Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες τις υπόθεσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει ο κυνισμός του παιδοκτόνου πατέρα της Άννυ

Με ύβρεις υποδέχτηκαν στα δικαστήρια τους γονείς της μικρής Άννυ, οι πολίτες οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τους αποδοκιμάζουν. Ο πατέρας οδηγείται στις φυλακές Κέρκυρας, ενώ η σύζυγός του πήρε προθεσμία και θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα, ο 27χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του στους αστυνομικούς, ζήτησε να του φέρουν ένα φραπέ γλυκό και τη «δόση» του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------

Κυνικός, ψύχραιμος, μεθοδικός ο πατέρας της Άννυ

Λύγισαν και έμπειροι αστυνομικοί από τη φρικαλεότητα.

Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με λέξεις τα συναισθήματα που έχει δημιουργήσει η παιδοκτονία με θύμα την 4χρονη Άννυ.

Ο 27χρονος παιδοκτόνος επιχείρησε να «εξαφανίσει» κάθε ίχνος της πράξης του, αλλά και το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού.

Οι λεπτομέρειες με τις οποίες ο πατέρας του μικρού κοριτσιού περιέγραψε, κατά την ανάκριση, την αποτρόπαιη πράξη του, δείχνουν τη ψυχραιμία και τη μεθοδικότητα του.

Σήμερα ο 27χρονος από τη Βουλγαρία θα μεταχθεί στις φυλακές της Κέρκυρας, όπου θα προφυλακιστεί. Η αρχική εισαγγελική παραγγελία ήταν για τις φυλακές Τρικάλων, ωστόσο μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τις εισαγγελικές αρχές ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα, οπού ήδη έχει ετοιμαστεί κελί για να κρατηθεί μόνος του και να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας.

Από την περιγραφή του 27χρονου είναι σοκαρισμένοι ακόμα και οι εμπειρότεροι αστυνομικοί.

Ψυχρός, κυνικός και αμετανόητος ασχολήθηκε με κάθε λεπτομέρεια για να εξαφανίσει τα ίχνη της ανήλικης.

Η δολοφονία έγινε την Μεγάλη Πέμπτη, είπε ο κ. Παπαζαφείρης και ο 27χρονος άρχισε να εξαφανίζει κάθε ίχνος από την Μεγάλη Παρασκευή. Κυριακή του Πάσχα εξαφάνισε το τελευταίο στοιχείο. Αμέσως μετά πούλησε την κούνια, το καροτσάκι και τα παιχνίδια της 4χρονης για 55 ευρώ...

Μάλιστα, για να μην βλέπουν οι γείτονες τι ακριβώς έκανε έβαλε πετσέτες στα παράθυρα του σπιτιού.

Από το τον τρόπο που έκανε το έγκλημα εκτιμάται ως αδύνατη η εύρεση της σορού.

Κίνητρα σύμφωνα με την αστυνομία ήταν η ζήλια και τα χρήματα, καθώς η σύζυγός του είχε σκοπό να μετακομίσει στη Γερμανία και εκείνος θα έχανε τον άνθρωπο που τον χρηματοδοτούσε, καθώς δεν είχε εργαστεί ποτέ.

Η Άννυ μέχρι πριν δύο μήνες ζούσε στη Βουλγαρία με τον παππού και τη γιαγιά της. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση.

Ο διάλογος μεταξύ αστυνομικού και εγκληματία που αποκάλυψε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σοκάρει.

Ζήτησε ένα φραπέ γλυκό και τη δόση του για να πει τα πάντα...

Αστυνομικός: «Έχεις καταλάβει τι έχεις κάνει; ξέρεις τι μου λες; έχω ανακρίνει εγκληματίες εδώ και είκοσι χρόνια»

Σάββας: «Εγώ αυτό που θέλω να μου φέρεις τώρα είναι ένα φραπέ γλυκό, ένα ψωμί και να με πας για τη δόση μου και θα είμαι μια χαρά».

Οι καταθέσεις του φίλου του δράστη, ο οποίος οδήγησε στη σύλληψή του με τα στοιχεία που έδωσε στην αστυνομία δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο κατ' όνομα πατέρας κακοποιούσε την Άννυ.

«Ο Σάββας δεν συμπεριφερόταν καλά στο παιδί. Τον φώναζε συνέχεια και ήταν πολύ νευρικός. Μάλιστα σε μια στιγμή τον είδα να κάνει μπάνιο το παιδί με κρύο νερό μέσα στον χειμώνα. Ήταν σαν να το τιμωρούσε για κάτι. Του φώναξα να βάλει λίγο ζεστό νερό στο παιδί γιατί έκλαιγε από το κρύο», είπε σε ένα κομμάτι της κατάθεσής του ο φίλος του δράστη...



---------------

«Έχουμε λάβει μέτρα για να μην ασκηθεί βία στον πατέρα της Άννυ»

Διαβεβαιώσεις Παρασκευόπουλου ενώ ο παιδοκτόνος μεταφέρεται στις φυλακές Κέρκυρας.

Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν λάβει οι αρχές για να αποφευχθεί η άσκηση βίας στον 27χρονο παιδοκτόνο, πατέρα της άτυχης Άννυ Μπορίσοβα , διαβεβαίωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Ο 27χρονος μεταφέρεται σήμερα στις φυλακές Κέρκυρας.

«Οι φύλακες και όλος ο μηχανισμός του σωφρονιστικού συστήματος είχε κινητοποιηθεί για να δείξει ιδιαίτερη προσοχή και να προλάβει τέτοια βίαια μέτρα μέσα στους κόλπους του σωφρονιστικού συστήματος από την πρώτη στιγμή και ήδη πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση έχουν ληφθεί μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε βίας σε αυτό τον άνθρωπο. Οπωσδήποτε κάποια στιγμή χρειάζεται και η απομόνωση αλλά δεν μπορώ να σας πω τα μέτρα αναλυτικότερα», σημείωσε.

Εκτίμησε παράλληλα πως όσο κανείς εξοικειώνεται «με την ιδέα ότι στον κόσμο μας υπάρχει η βαρβαρότητα, η αγριότητα, τόσο πιο πιθανό είναι αύριο μεθαύριο να έχουμε ένα ρεφλέξ που να θυμίζει τέτοιες πράξεις».

«Θέλω να πω ότι όσο λιγότερο θυμίζουμε την αγριότητα και ότι αυτή βρίσκεται μέσα στον κόσμο μας και στην κουλτούρα μας, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνουμε πρόληψη απέναντι σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές», τόνισε.

---------------

Ο πατέρας της Άννυ ζευγάρι με τραβεστί και φίλο του

Ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στα μάτια του.

Χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του, ο πατέρας, ο 27χρονος «Σάββας» (Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ), περιέγραψε τη Τρίτη με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή το πώς τεμάχισε και «εξαφάνισε», ουσιαστικά, την κόρη του, τη μικρή Άννυ.

Στην αστυνομία κατέθεσε και ένας φίλος του κατηγορούμενου ο οποίος υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέση με τον Σάββα μέχρι το 2010, ενώ νωρίτερα ο πατέρας της μικρής Άννυ είχε σχέση με μια τραβεστί.

«Με το Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα» είπε ο φίλος του Σάββα στους αστυνομικούς.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι «το 2008 γύναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010».

Ο 27χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας , περιέγραψε στην απολογία του με απόλυτη ψυχραιμία και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν είναι δυνατό να δημοσιευθούν, τον τρόπο με τον οποίο την τεμάχισε. Όπως είπε, χρειάστηκε δυο ημέρες για να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Ωστόσο, επέμεινε πως δεν σκότωσε την μικρή.

Στις καταθέσεις του 27χρονου Σάββα, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του και να παραπλανήσει τις αρχές αλλά και ο μεθοδικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε μετά το έγκλημα ώστε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθάρισε ακόμη και τα σιφώνια του διαμερίσματος!

Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια του παιδιού για 50 ευρώ!

Ο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ μιλώντας , χθες, στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι βρήκε το παιδί νεκρό.

---------------

Σάλος με την ψεύτικη ψυχίατρο του πατέρα της Άννυ


Η συγκεκριμένη γυναίκα παρουσιάστηκε ως η ψυχίατρος που παρακολουθούσε το ζευγάρι και μάλιστα αποκάλυψε ότι 4 φορές είχε εισηγηθεί στην εισαγγελία να μείνει η Άννυ με τους παππούδες της.

Αρχικά, η γυναίκα εμφανίστηκε με παρέμβασή της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου και προχώρησε στην αποκάλυψη, ότι 4 φορές είχε εισηγηθεί στην εισαγγελία να μείνει η 4χρονη Άννυ με τους παππούδες της. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και ότι παρακολουθούσε τον πατέρα αλλά και τη μητέρα της άτυχης μικρής.



Στη συνέχεια, η ίδια γυναίκα φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, λέγοντας τα ίδια ακριβώς πράγματα, ωστόσο εκεί, ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ, Σταύρος Γεωργίου, την αμφισβήτησε έντονα, καθώς το όνομά της δεν υπήρχε πουθενά στη δικογραφία.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΟΚΑΝΑ, έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία διέψευδε ότι η συγκεκριμένη ανήκε στο ιατρικό δυναμικό του, ενώ και η εισαγγελία, διέψευσε τις αποκαλύψεις που έκανε, ότι είχε εισηγηθεί η ίδια 4 φορές να μείνει η Άννυ με τους παππούδες της στην Βουλγαρία.

Έτσι, η εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα και οι αρχές συνέλαβαν τη συγκεκριμένη γυναίκα.

---------------

Δρακόντεια μέτρα στην μεταγωγή του παιδοκτόνου


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ο 27χρονος παιδοκτόνος στις φυλακές Κέρκυρας. Το βίντεο είναι από την περιοχή της Γαβρολίμνης.



---------------

Τσιγάρα και καφέ ζητούσε από τους αστυνομικούς ο παιδοκτόνος

Τσιγάρα και καφέ ζητούσε συνεχώς από τους αστυνομικούς ο 27χρονος παιδοκτόνος που διανυκτέρευσε στον 7ο όροφο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος ήταν μόνος του στο κελί.

Η μητέρα της Άννυ διανυκτέρευσε και εκείνη στη ΓΑΔΑ αλλά μαζί με άλλους κρατούμενους.

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την απολογία του παιδοκτόνου στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο παιδοκτόνος που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ένιωθε καλά και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι έλεγε ψέματα και ότι προσπαθούσε για άλλη μία φορά να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος έδειξε απίστευτη ψυχρότητα και περιέγραψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες τις πράξεις του, εκτός από λίγα λεπτά που ξέσπασε σε λυγμούς.

---------------

«Το Mega έπεσε θύμα παραπληροφόρησης»

Μετά την εκπομπή συγγνώμη ζητάει και η διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού - Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

Συγγνώμη εκ μέρους της διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης ζητά ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, που φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης την γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και προέβη σε «αποκαλύψεις» -που μέσα σε λίγη ώρα αποδείχθηκαν ανυπόστατες- για την υπόθεση της μικρής Αννυ. Μάλιστα η γυναίκα συνελήφθη.

«Το Mega έπεσε θύμα παραπληροφόρησης» καθώς η γυναίκα αυτή «θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει τον σταθμό μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του σταθμού:

«Το MEGA, όπως και πολλοί άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, έπεσε -στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή- θύμα παραπληροφόρησης από γυναίκα, που ισχυρίσθηκε, ότι λέγεται Μαρία Καλογεροπούλου και ότι είναι ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ. Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε εμφανιστεί προηγουμένως και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είχε θέσει υπόψη του MEGA τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της. Μιλώντας ζωντανά, επανέλαβε ανυπόστατες – όπως απεδείχθη εκ των υστέρων – καταγγελίες για την υπόθεση του παιδοκτόνου. Οι καταγγελίες αναμεταδόθηκαν άμεσα, από το σύνολο των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.

Αμέσως, οι δημοσιογράφοι του MEGA έσπευσαν, να ερευνήσουν ενδελεχώς τις καταγγελίες, επικοινωνώντας, τόσο με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όσο και με τον ΟΚΑΝΑ.

Όπως προέκυψε από την άμεση έρευνα, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει σχέση με τον ΟΚΑΝΑ – όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού στο MEGA- ούτε είχε γνωστοποιήσει τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη, στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το MEGA έσπευσε πριν ολοκληρωθεί η πρωινή εκπομπή, να ενημερώσει, πρώτο την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους.

Η Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης του MEGA, κατόπιν όλων αυτών εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι μια γυναίκα, θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει τον σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παίζοντας με την μνήμη της 4χρονης για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας».

«Συγνώμη» ζήτησε μέσω Twitter και η εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» για την «ψυχίατρο» που έβγαλε στον αέρα της εκπομπής σήμερα το πρωί.

Η καταγγέλλουσα «Μαρία Καλογεροπούλου» εμφανίστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τρία χρόνια και είπε ότι είχε ειδοποιήσει τον εισαγγελέα και ζήτησε να μείνει η μικρή στη Βουλγαρία.

---------------

Η γιαγιά της 4χρονης: "Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε την οικογένειά μας"


"Δεν έχω λόγια. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε την οικογένειά μας. Πάμε στο διάολο" ανέφερε φανερά καταβεβλημένη η γιαγιά της 4χρονης Άννυ στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



---------------

«Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω»

Στο φως η τηλεφωνική συνομιλία της μητέρας με τον παιδοκτόνο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένας αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ του 27χρονου παιδοκτόνου και της μητέρας της μικρής Άννυ λίγο πριν την ομολογία του για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δυο γονείς πριν αποκαλυφθούν οι αποτρόπαιες πράξεις του, ο Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας» μιλάει προσεκτικά γνωρίζοντας ότι μάλλον τα τηλεφωνήματα παρακολουθούνται από την αστυνομία. Από την πλευρά της η μητέρα απειλεί να τον αφήσει και δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι.

Τους διαλόγους που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της άρσης απορρήτου έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

«Σάββας»: Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι;

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Βρε εσύ τι μου είπες; Εσύ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί μου έλεγες ψέματα.

«Σάββας»: Αφού στις 13 το χάσαμε ρε μαϊμού.

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες.

«Σάββας»: Όταν ηρέμησες σου είπα ότι το Πάσχα το χάσαμε.

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Εγώ φεύγω.

«Σάββας»: Όχι, δε θα φύγεις, δε θα πας πουθενά.

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Φεύγω και δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανες στο παιδί.

Δείτε το βίντεο...



---------------

Τι είπε η Δημητρίνα στην μητέρα της για την Άννυ


Η μητέρα της 25χρονης Δημητρίνας, της μαμάς του αδικοχαμένου 4χρονου κοριτσιού, αναφέρθηκε στα όσα της είπε η κόρη της μέσα από τη φυλακή.

«H Δημητρίνα μου είπε στη φυλακή πόσο πολύ την αγαπούσε η Άννυ. 'Δεν μπορούσε χωρίς εμένα', μου ανέφερε. Είπε ότι ο Θεός της πήρε το παιδί την ημέρα του Πάσχα» δήλωσε η γιαγιά της Άννυ στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Από την άλλη, ο πατέρας της Δημητρίνα ανέφερε πως ο σύζυγος της κόρης του, ο Σάββας, δεν ήταν καλός άνθρωπος. «Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ αυτός. Δεν είχε θετικές σκέψεις. Μόνο τα ναρκωτικά σκεφτόταν» σημείωσε, ενώ η γιαγιά της μικρής πρόσθεσε πως ο Σάββας έλεγε πολλές φορές στη Δημητρίνα ότι δεν έχει που να πάει, ενώ εκείνη έχει τη μάνα της, τον πατέρα της και τον αδερφό της.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



---------------

"Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου" Λέει η μητέρα της Άννυ


Για πρώτη φορά μέσα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, σπάει την σιωπή της, η μητέρα της Άννυ.

Οργισμένη η 25χρονη Δημητρίνα ξεσπά: «Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου, ο μ@λ@κ@ς, ο ηλίθιος. Τριάντα χρόνια φυλακή να τον χώσουν, εκεί να πεθάνει. Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου, εκεί θα πάω στη φυλακή. Θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει… Θα τον κόβω σιγά σιγά».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μία":



---------------

H μητέρα του παιδοκτόνου περιγράφει τα παιδικά του χρόνια

Στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε ο παιδοκτόνος αναφέρεται η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Μία».

«Ο σύζυγός μου χτυπούσε εμένα, τον Σάββα, την μάνα του και την αδερφή του. Ήταν βίαιος. Ήμασταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια» σημείωσε.

«Ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 27 ετών για να γλιτώσω, μαζί με το παιδί μου. Ο γιος μου με αγαπά πολύ. Μαζί μεγαλώσαμε. Μαζί πήγαμε σε κλαμπ» τόνισε η γιαγιά της Άννυ.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μία":



---------------

O ANT1 για την "ψυχίατρο" στην υπόθεση της Άννυ

"Ο ANT1, όπως και πολλοί άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, έπεσε -στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή- θύμα παραπληροφόρησης από γυναίκα, η οποία ισχυρίσθηκε ότι λέγεται Μαρία Καλογεροπούλου και ότι είναι ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 είναι η ακόλουθη:

"Ο ANT1, όπως και πολλοί άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, έπεσε -στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή- θύμα παραπληροφόρησης από γυναίκα, η οποία ισχυρίσθηκε ότι λέγεται Μαρία Καλογεροπούλου και ότι είναι ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε εμφανιστεί προηγουμένως και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είχε θέσει υπόψη του ANT1 τόσο τα στοιχεία της όσο και τα τηλέφωνά της. Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, επανέλαβε ανυπόστατες – όπως απεδείχθη εκ των υστέρων – καταγγελίες για την υπόθεση του παιδοκτόνου. Οι καταγγελίες αναμεταδόθηκαν άμεσα, από το σύνολο των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.

Αμέσως οι δημοσιογράφοι του ANT1 έσπευσαν να ερευνήσουν ενδελεχώς τις καταγγελίες, επικοινωνώντας τόσο με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όσο και με τον ΟΚΑΝΑ.

Όπως αποδείχθηκε από την άμεση έρευνα, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΚΑΝΑ – όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού στον ANT1- ούτε είχε γνωστοποιήσει τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη, στον αρμόδιο εισαγγελέα.

O ANT1 έσπευσε πριν ολοκληρωθεί η πρωινή εκπομπή να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους.

Κατόπιν όλων αυτών, η Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης του ANT1 εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι μια γυναίκα θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει το σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, ιδιαιτέρως για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και παίζοντας με τη μνήμη της 4χρονης προκειμένου να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας".

---------------

Στο αυτόφωρο η "ψυχίατρος"


Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί η γυναίκα που παρίστανε τη ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, για την τραγωδία της 4χρονης Άννυ. Συγκεκριμένα, πριν λίγα λεπτά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και θα παραπεμφθεί στο αυτόφωρο. Η 50χρονη γυναίκα, ισχυρίστηκε ότι ήταν ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και παρακολουθούσε τους γονείς του άτυχου κοριτσιού, αλλά και την ίδια την 4χρονη.

Δείτε το βίντεο από την ΝΕΡΙΤ



---------------

Λουλούδια και συγκινητικά μηνύματα για την μικρή Άννυ


Λίγα λουλούδια, συγκινητικά μηνύματα και αναμμένα κεριά αφήνουν όσοι σπεύδουν στο υπόγειο όπου η μικρή Άννυ άφησε την τελευταία της πνοή, δολοφονημένη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Συγκίνηση προκαλεί ένα σημείωμα που άφησε ένα 4χρονο αγόρι. «Στους Αγγέλους παρήγγειλα την έννοια σου να έχουν… μα οι Άγγελοι μου είπαν… Αγγέλους δεν προσέχουν. Καλό ταξίδι Αγγελούδι. Δεν θα πονάς πια. Στο καλό Άννυ», γράφει το σημείωμα.







---------------

Έφτασε στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας κατά την μεταφορά του.

Από τις 18:10 το απόγευμα κρατείται στις φυλακές της Κέρκυρας ο 27χρονος Βούλγαρος, φερόμενος ως παιδοκτόνος.

Η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.

H κλούβα της Αστυνομίας σταμάτησε στην πύλη της φυλακής. Ο 27χρονος μπήκε στη φυλακή με σκυμμένο το κεφάλι και κρατείται πλέον σε απομονωμένο χώρο, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, το οποίο θα φρουρείται όλο το 24ωρο.

---------------

«Ο Νικολάι ζητούσε από τον πατέρα 5.000 ευρώ»

Μητέρα της Άννυ: Αυτός ξέρει τα πάντα...

«Μου είπε ότι το παιδί "βγήκε από την πόρτα και εξαφανίστηκε". Εκείνη την ώρα εγώ νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Νόμιζα ότι εξαφανίστηκε έτσι όπως μου τα έλεγε, νόμιζα ότι το πούλησε. Μετά από όλα αυτά, από αυτό που είδα, γιατί η αστυνομία δεν μπορούσε να την βρει, πίστεψα ότι είχε γίνει κάτι κακό», λέει η μητέρα της Άννυ, μέσα από τα κρατητήρια, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν μετά την εξαφάνιση της μικρής.

Μιλώντας στο δελτίο του Apha, η μητέρα της Άννυ, δηλώνει ότι «έδωσα τη ζωή μου γι’ αυτό το παιδί, γι’ αυτό τον άφησα εγώ».

Ερωτώμενη για το πιστεύει σχετικά με τους ισχυρισμούς του πατέρα, ότι βρήκε νεκρό το παιδί, η ίδια αδυνατεί να απαντήσει. «Δεν ξέρω, δεν σκέφτομαι τίποτα», λέει. «Να μείνει εκεί που είναι, δεν θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου. Δεν μπορώ, δεν θέλω να τον δω γιατί θα τον σκοτώσω», συμπληρώνει.

Η μητέρα από τη Βουλγαρία δηλώνει ότι μιλούσε τηλεφωνικά με την κόρη της, όσο βρίσκονταν στη Γερμανία: «Μίλαγα μαζί της από τη Γερμανία στο τηλέφωνο, μου έλεγε “Περνάω καλά, ο μπαμπάς μου αγόρασε αμάξι, ο μπαμπάς μου αγόρασε παιχνίδι”. Αν μου έλεγε κάτι, ότι κάτι γινόταν, εγώ θα ερχόμουν αμέσως».

Αναφορικά με το ρόλο που έπαιξε ο φίλος του παιδοκτόνου, η γυναίκα λέει πως γνώριζε και πως τον εκβίαζε. «Απ΄όσα ξέρω εγώ, ο φίλος του, του ζητούσε 5.000 ευρώ. Και εάν δεν του τα έδινε, θα μου έλεγε την αλήθεια. Μόνο ο Νικολάι το ξέρει αυτό. Αυτός ξέρει τα πάντα»…

Σχετικά με την κίνηση του πατέρα να πουλήσει τα παιχνίδι της Άννυ, η μητέρα λέει πως όταν τον ρωτούσε γιατί το έκανε αυτό, απαντούσε «Αυτός μου έλεγε “τα έδωσα σε ένα παιδάκι που δεν έχει παιχνίδια, μήπως ο θεός γυρίσει το δικό μας”».

Ερωτώμενη γιατί δεν είχε αποκαλύψει πως ο άντρας που εμφανίζονταν δίπλα της στον τηλεοπτικό φακό ήταν ο πατέρας του παιδιού, η γυναίκα εξηγεί ότι δεν την άφηνε να μιλήσει. «Μου έλεγε “δεν θέλω να βγω μπροστά στις κάμερες”. Μπέρδεψε το μυαλό μου εντελώς».

«Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολλά πράγματα. Ξέρουν ότι έχει παίξει με την ψυχολογία μου…», αφηγείται η μητέρα.

«Θα τον σκοτώσω, θα τον φτύσω στη μούρη και θα του πω ποτέ στη ζωή μου να μην ξαναδεί παιδί, γιατί αυτός δεν είναι για πατέρας», λέει η γυναίκα.

Δείτε τη συνέντευξη…



---------------

«Ο Σάββας δεν είπε ποτέ “εγώ σκότωσα το παιδί”»Τι δηλώνει ο βούλγαρος φίλος του πατέρα για την υπόθεση

Ρόλο-κλειδί φαίνεται πως έχει στην υπόθεση με τη δολοφονία της Άννυ, ο φίλος του πατέρα από τη Βουλγαρία.

Ο «Νίκι» ή Νικολάι, πως είναι γνωστός ο άντρας, τόνισε πως «ό,τι πρέπει να ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Όχι από τώρα, όχι από χθες, από όταν έπρεπε να ξέρει».

Ο άντρας, μιλώντας στο δελτίο του Alpha, φρόντισε να τονίσει επανειλημμένως πως όσα γνωρίζει η αστυνομία τα έμαθε από τον ίδιο. «Η αστυνομία τα ξέρει όλα από μένα, όχι από άλλους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν κατάλαβα ότι αυτός σκότωσε το παιδί. Εγώ δεν είδα τίποτα, εγώ λέω μόνο αυτό που μου είπε ο μ…ας. Μου είπε όλη την ιστορία, όμως δεν μου είπε ποτέ “εγώ το σκότωσα το παιδί”. Εγώ πίστευα ότι το παιδί ήταν στη μάνα του Σάββα», λέει ο ίδιος.

«Πήγα μόνος μου στην αστυνομία και ήθελα να βοηθήσω», επαναλαμβάνει και περιγράφει πώς ο ίδιος φρόντιζε την Άννυ: «Εγώ το έβλεπα το παιδί. Ο πατέρα έπαιρνε ναρκωτικά και κοιμόταν. Εγώ έφτιαχνα φαΐ για το παιδί. Εγώ δεν είμαι κακός άνθρωπος».

Ο «Νίκι» τόνισε πως πήγε μόνος του στη βουλγαρική αστυνομία. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί δεν πήγε στην ελληνική αστυνομία, απαντά: «Γιατί φοβήθηκα πάρα πολύ και δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν τι έγινε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τη μητέρα της Άννυ, ο Νικολάι «ζητούσε 5.000 ευρώ» από τον πατέρα για να μην της πει την αλήθεια.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο «Νίκι»…




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.