Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Βρέθηκε αγνοούμενος γάλλος τουρίστας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκε σε φυλλωσιές στην επαρχιακή οδό Πύργου-Κατακόλου.

Σώος βρέθηκε σήμερα το πρωί, κοντά στην κοινότητα Σκουροχώρι Ηλείας, ο 85χρονος γάλλος τουρίστας, ο οποίος αναζητείτο από χθες το μεσημέρι, καθώς δεν επέστρεψε στο κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξίδευε. Ο 85χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το κρουαζιερόπλοιο αγκυροβόλησε χθες το πρωί στο λιμάνι του Κατακόλου, ο 85χρονος, δεν θέλησε να ακολουθήσει την σύζυγό του στην εκδρομή που είχε προγραμματιστεί για την Αρχαία Ολυμπία και παρέμεινε μέσα στο πλοίο. Όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να βγει από το κρουαζιερόπλοιο, προκειμένου να κάνει μία βόλτα στο Κατάκολο. Όταν έφτασε η ώρα να αποπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο, τότε διαπιστώθηκε ότι ο 85χρονος δεν είχε επιστρέψει. Αμέσως ενημερώθηκαν το λιμεναρχείο και η Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Γάλλου τουρίστα.

Τελικά, ο 85χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί μέσα σε φυλλωσιές, δίπλα από την επαρχιακή οδό Πύργου - Κατακόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάλλος τουρίστας, κατά την διάρκεια της βόλτας που έκανε, πιθανόν έχασε το προσανατολισμό του και μη μπορώντας να ειδοποιήσει, παρέμεινε στο σημείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.