Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Την ομάδα που κατέκτησε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωφών υποδέχθηκε η Κουντουρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Θα είμαστε κοντά στους αθλητές».

Tην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών η οποία κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωφών υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Η Έλενα Κουντουρά συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν την αν. υπουργό για την έως τώρα ουσιαστική στήριξή της, ενώ της δώρισαν τη φανέλα της ομάδος.

Μετά το τέλος της συνάντησης η Έλενα Κουντουρά δήλωσε τα εξής: «Αυτή η διπλή επιτυχία, δεύτερη χρονιά πρωταθλητές, είναι ένα μεγάλο δώρο που μας έκαναν. Ήμασταν και είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, οι επιτυχίες των παιδιών μας κάνουν πολύ υπερήφανους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα τους, ιδιαίτερα όταν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο και φέρνουν τέτοιες επιτυχίες που προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς. Θα είμαστε και την επόμενη χρονιά κοντά τους ακόμη πιο δυναμικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών Κων/νος Γαργάλης ανέφερε τα εξής: « Η διοργάνωση αυτή, το Champions League κωφών, είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατακτήσαμε για δεύτερη φορά, όμως δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά υπήρχαν αρκετά αγωνιστικά και περισσότερο οικονομικά προβλήματα όμως τα ξεπεράσαμε χάριν της βοήθειας της κας Κουντουρά. Χωρίς τη στήριξή της αμφιβάλω αν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε πολύ περισσότερο δε, να κατακτήσουμε το Champions League . Η στήριξη αυτή μας έδωσε την υποχρέωση ουσιαστικά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και για του χρόνου».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.