Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

"Έφυγε" ο αγαπημένος μάγειρας των κρητικών εστιατορίων σε ηλικία 42 ετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει σε συγγενείς, φίλους, αλλά και στη μεγάλη γαστρονομική του οικογένεια, ο χαμός του 42χρονου Ηρακλειώτη Executive Chef Γιάννη Αμπαρτζάκη.

Ο Γιάννης Αμπαρτζάκης, έφυγε χθες από τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από μια μάχη ετών που έδινε με τον καρκίνο. Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μάγειρα των κρητικών εστιατορίων πρόκειται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στις 5.00 το απόγευμα στο Βενεράτο.



Ο Γιάννης είχε καταφέρει πριν από δύο χρόνια να κερδίσει την άνιση μάχη και να βγει νικητής, επιστρέφοντας κανονικά στις κουζίνες και τα εστιατόρια στα οποία επιμελούνταν προσωπικά το menu.
Αγαπητός σε όλους για το ιδιαίτερο στυλ του, ο Γιάννης Αμπαρτζάκης είχε καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό τόσο των εργοδοτών, όσο όμως και των απαιτητικών πελατών ξενοδοχείων κι εστιατορίων.

Ο Γιάννης Αμπαρτζάκης, είχε βάλει την υπογραφή του σε κάποια από τα διασημότερα πιάτα εστιατορίων στο Ηράκλειο κι είχε καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα, παράλληλα με την αγάπη για τη δουλειά του. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, κυρίαρχος στόχος του ήταν η αφοσίωση του στο επάγγελμα και την οικογένεια του.


Πηγή: http://www.ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.