Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Τετράκωπος από «ασήμι» και στο Πόζναν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η παράδοση που έχει δημιουργήσει η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κωπηλασίας συνεχίστηκε και στο Πόζαν. Οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα και συνέχισαν τη συλλογή μεταλλίων.

Με την ίδια σύνθεση η ελληνική τετράκωπος ήταν δεύτερη και στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, ενώ πριν από τη φετινή διοργάνωση στην πόλη της Πολωνίας η ελληνική τετράκωπος είχε ανέβει στο βάθρο και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που είχε λάβει μέρος από το 2007 κι έπειτα, με εξαίρεση την απουσία της το 2013.

Με το σημερινό μετάλλιο στο Πόζναν η συνολική συγκομιδή στο αγώνισμα έφθασε στα τέσσερα χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο.

Τετράκωπος από «ασήμι» και στο Πόζναν

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 5:57.00, με την τετράκωπο της Μεγάλης Βρετανίας να κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε 5:55.70, ενώ το χάλκινο πήγε στην ομάδα της Λευκορωσίας με 5:57.67

Τέσσερα ακόμη πληρώματα πήραν μέρος στους μικρούς τελικούς του Ευρωπαικού πρωταθλήματος. Το διπλό σκιφ των γυναικών με τους Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαϊδου πηραν την 1η θέση και ήταν 7ες στην γενική , όπως και ο Παναγιώτης Μαγδανής στο σκιφ ελ βαρών. Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με της Αμαλία Τσιάβου-Γεωργία Δημάκου πήραν την 3η θέση και την 9η στη γενική ενώ το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Σπύρο Γιάνναρο-Στέφανο Ντούσκο ήταν 6οι και 12οι στη γενική.


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.