Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Νέα εφαρμογή «απορροφά» τους κραδασμούς στα βίντεο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Microsoft Hyperlapse διατίθεται για Android και Windows Phone.

Ένα νέο εργαλείο με το οποίο επιδιώκει να βελτιώσει την ποιότητα των βίντεό μας, εξαλείφοντας τους κραδασμούς από τις κινούμενες εικόνες κυκλοφόρησε η Microsoft.

To όνομα αυτού είναι Microsoft Hyperlapse και είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή σε desktop υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και σε smartphones με λειτουργικό Android και Windows Phone.

Η ειδοποιός διαφορά του από την αντίστοιχη εφαρμογή που είχε λανσάρει παλαιότερα το Instagram, έγκειται στο γεγονός πως το Microsoft Hyperlapse σας δίνει την δυνατότητα να επέμβετε και σε παλαιότερα βίντεο.

Σύμφωνα με τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η εταιρεία, η εφαρμογή επεξεργάζεται την κινούμενη εικόνα, είτε επιλέγοντας να εστιάσει σε κάποιο πρόσωπο, είτε επεμβαίνοντας στα pixels προκειμένου να κάνει την κίνηση που έχει καταγραφεί πιο ομαλή.

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται ως δωρεάν trial έκδοση με την εμφάνιση ενός υδατογραφήματος στο βίντεο ενώ είναι διαθέσιμη και μια cloud εκδοχή της, η οποία χρησιμοποιεί την υπηρεσία Microsoft Azure υποσχόμενη να προσφέρει σταθεροποίηση σε online βίντεο σε websites.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία μέχρι στιγμής δεν έχει στο πρόγραμμα να παρουσιάσει την αντίστοιχη εκδοχή της εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό iOS.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.