Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον 15χρονο φίλο του γιου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχουν μαζί δυο παιδιά.
Η Lisa Clark ήταν 36 ετών όταν ερωτεύτηκε τον 15χρονο φίλο του γιου της και τελικά τον παντρεύτηκε κάνοντας μαζί και δυο παιδιά. Η γυναίκα, μίλησε για την ασυνήθιστη αυτή ερωτική ιστορία στην εκπομπή «This Morning», λέγοντας ότι όταν ένιωσε τα βέλη του έρωτα, ο έφηβος της είχε πει ότι ήταν 17 ενώ στην πραγματικότητα ήταν μόλις 14.

Η Clark, από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, εξομολογήθηκε ότι την περίοδο της γνωριμίας της με τον ανήλικο, βίωνε έναν επώδυνο χωρισμό και πως η οικογένειά της ενέκρινε εν τέλει, τον παράνομο αυτό δεσμό.

«Έπινα πολύ… ο πατέρας μου είχε μόλις πεθάνει και βίωνα ένα δύσκολο διαζύγιο. Εκείνος ήταν εκεί, δίπλα μου. Ήταν πολύ πιεστικός και απλά συνέβη. Ήταν τρέλα. Ήταν το πιο ανόητο πράγμα έχω κάνει. Λάθος μέρος, λάθος ώρα… κάτι που έχω μετανιώσει», είπε.

Η γυναίκα έμεινε έγκυος από τον 15χρονο και το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε, παρά την ηλικία του γαμπρού (ο νόμος της Πολιτείας το επέτρεπε). Όμως, αργότερα συνελήφθη γιατί είχε σχέσεις μαζί τους από την ηλικία των 14. Μετά την αποφυλάκισή της, το ζευγάρι έκανε και δεύτερο παιδί.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.