Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κληρονόμησε 700.000 ευρώ από το... πουθενά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το "λαχείο" έπεσε σε έναν οικοδόμο από τη Βρετανία ο οποίος έγινε εν μια νυκτί πλούσιος, όταν έμαθε ότι ένας συνταξιούχος με τον οποίο έκανε παρέα και τον βοηθούσε, του άφησε κληρονομιά... 500.000 λίρες, δηλαδή από 680.000 ευρώ.



Ο Ντάνιελ Σάρπ μπορεί να καθάριζε τις υδρορροές στο σπίτι του συνταξιούχου στο Ένφιλντ, χωρίς να του παίρνει χρήματα, όμως έξι χρόνια αποζημιώθηκε με το παραπάνω , καθώς ο ο 75χρονος Ρόναλντ Μπάτσερ αποκλήρωσε τους συγγενείς του και άφησε σε εκείνον ολόκληρη την περιουσία του.

Η οικογένειά του αμφισβητεί τη διαθήκη του στο Ανώτατο Δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική τελευταία επιθυμία του 75χρονου. 'Όμως, ο οικοδόμος υποστηρίζει ότι η διαθήκη που συντάχθηκε δύο μήνες πριν από το θάνατό του συνταξιούχου είναι έγκυρη και θεωρεί ότι είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την οικογένειά του.



Σημειώνεται ότι το πτώμα του Ρόναλντ Μπάτσερ βρέθηκε στο σπίτι του, δύο μήνες μετά το θάνατό του, σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Στο δικαστήριο οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Μπάτσερ ήταν ένας μοναχικός και ήσυχος άνθρωπος, που είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια φιλία με τον Σαρπ. Ο υπερτυχερός κληρονόμος είπε μάλιστα ότι την πρώτη φορά που πήγε να του δώσει χρήματα όταν έφτιαχνε τις υδρορροές, αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν πρόκειται για σπουδαία δουλειά, καθώς θα του πάρει λίγα λεπτά. Δήλωσε σοκαρισμένος όταν έμαθε ότι κληρονόμησε ένα τόσο μεγάλο ποσό, λέγοντας ότι αλλάζει η ζωή του. "Νομίζω ότι δεν είχε που να τα αφήσει, είχε τσακωθεί με την οικογένειά του. Κάτι συνέβη και τα άφησε σε εμένα. Δεν ξέρω το λόγο", σημείωσε.

Οι συγγενείς του θεωρούν "ύποπτη" την τροποποιημένη διαθήκη και ζήτησαν από τον δικαστή να ανακαλέσει την ισχύ της διαθήκης υπέρ της αρχικής το 2011, στην οποία αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε αυτούς.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.