Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Θεσσαλονίκη: Από αύριο σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε πασχαλινούς ρυθμούς εισέρχεται από αύριο η αγορά της Θεσσαλονίκης, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν σε καλύτερο τζίρο, μετά την απογοητευτική κίνηση των τελευταίων μηνών- συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) Παντελής Φιλιππίδης ευχήθηκε -μεταξύ άλλων- να ληφθούν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα που θα δώσουν ώθηση στην πραγματική οικονομία.

Βάσει της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το προτεινόμενο ωράριο κατά την Πασχαλινή περίοδο, έχει ως εξής: στις 2 και 3 Απριλίου 2015, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 4 Απριλίου θα κλείσουν τρεις ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το απόγευμα, και την Κυριακή των Βαΐων προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11πμ έως τις 6 μμ.

Τη Μεγάλη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα (6 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (9 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το απόγευμα. Το Μ. Σάββατο (11 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 15 Απριλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.